Haberler

Liseli Genç Kızın, Camdan Atladığı Anlar Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Azerbaycan'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç kızın, okuduğu okulun camından atladığı anlar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç kız, okuduğu okulun camından atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen olayda, genç kızın bir süre camın önünde beklediği görülüyor. Ardından çorabını düzelten genç kız, bir süre etrafına bakındıktan sonra camdan aşağı atlıyor.

Vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenilen genç kızın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Azerbaycan Bakü Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

MÜJDE:

Allah''a ulaşmayı dilemiş ve atlamış camdan, ne var bunda ? Eğer Allah intiharını kabul etseydi ve hayata geri yollamasaydı belki de cennet bahçelerinde gölgeliklerde yeşil ipekten minderlere yaslanıp canının çektiği kuş etlerinden yerken bal şerbetleri içecekti ya da çok isterse süt nehirlerinden içedebiliyor olacaktı. Ne var ki Allah kendini Allah''a kurban etme girişimini kabul etmedi ve intiharını iptal ederek hayata geri yollamış. Allah''ın işine karışılmaz, dilemediği intiharı kabul etmez.

5
41
yanıtYanıtla
izzet:

Allah a ulaşmanın bin tane yolu varken ve kendisi bu yollarla bana ulaşın diyorken özellikle intihardan sakının derken bu şekilde ulaşmaya çalışmak bence Allah lık değil. . Allah psikopat bir varlık değil. . Aksine kuluna hertürlü güzelliği öğütleyendir. Dileseydi kurban olarak insan keseceksiniz de derdi. . Dileseydi direkt canını da alırdı yani bunun bu garip kızın Allah affetsin ailesine bağışlasın güzellik versin fakat ama olayı Allah la alakalı değil. Psikolog - bu taraftan tavsiye ederim.

yanıt3
yanıt1
nuri:

müjde seni acilen ve şahsen tedavi etmem lazım

yanıt3
yanıt1
Çok cahisin Müge:

keşke ölsen Müge. . Hayal dünyana bayıldım

yanıt1
yanıt2
ümit:

salako

yanıt4
yanıt1
VATANDAŞ:

Allah'' ın verdiği can emanettir. Emanete hıyanet etmek günahtır. Senin tedavi görmen lazım müjde sağlıklı bir kafa bunları yazamaz.

yanıt5
yanıt1
adsızım:

müjdenin kafasını karıştırmayın ölmek istiyor galiba bırakın ölsün

yanıt1
yanıt1
atatürkçüler birliği:

kesin müslümandır bunlara müstehak asın hepsini

2
25
yanıtYanıtla
adsızım:

al sana bir adet manyak

yanıt6
yanıt0
atatürkçü:

atatürk senin gibi zihniyetteki birini görseydi ilk seni asardı

yanıt8
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title