Haberler

Liseli genç kızı istismar olayında mide bulandıran detay: Arkadaşlarıyla birlikte olması için para teklif etmiş

Güncelleme:

Lefkoşa Türk Lisesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni, lise son sınıf öğrencisine okul tuvaletinde cinsel istismarda bulundu. Olay sonrası kaydettiği görüntüleri arkadaşlarına gösteren öğretmen, liseli kıza, arkadaşlarıyla birlikte olması için para teklif etti.

KKTC'de, Lefkoşa Türk Lisesi'nde (LTL) görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G.'nin lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.S.'ye okul tuvaletinde cinsel istismarda bulunup o anları da kameraya kaydetti. Kan donduran olayla ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

KKTC'de gündeme bomba gibi düşen olay 7 Mart günü patlak verdi. İddiaya göre, Lefkoşa Türk Lisesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G., bir süre önce lise son sınıf öğrencisi E.S.'ye cinsel istismarda bulunmaya başladı.

O ANLARI KAYDEDİP ŞANTAJ YAPTI

İstismarı cep telefonuyla kaydeden Hüseyin G., E.S'yi okul tuvaletinde de ilişkiye zorladı. Kaydettiği görüntüleri arkadaşlarına gösteren öğretmen, liseli kıza, arkadaşlarıyla birlikte olması için para teklif etti.

GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

Beden öğretmeninin istismar olayı, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan ihbar ile ortaya çıktı. Bakanlık hemen polise bilgi verdi. Okula baskın yapan polis, öğretmen ile öğrencinin cep telefonlarına el koydu. Cep telefonlarında yapılan ilk incelemede, ikiliye ait video görüntüleri elde edildi.

HEM ÖĞRETMENLİKTEN HEM DE KAMUDAN ATILDI

Bakanlık tarafından yapılan soruşturma önceki gün sona erdi. Öğretmen Hüseyin G. hem öğretmenlikten hem de kamudan atıldı. Hüseyin G.'nin üye olduğu sendikadan yapılan açıklamada, "Sendika bu tip münferit olayların, toplumun kabullenmediği, etik-ahlak değerlerine uymayan olayların yaşanmaması için elinden geleni yapar" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

Hoca:

Kız kendi istemiştir.

26
51
yanıtYanıtla
Ayşe Coşkun:

Bu mide bulandırıcılığınız doğuştan mı geliyor? Ne kadar çirkin bir zihniyete sahipsiniz siz yaa.. 17 yaşında bir kız çocuğuna bunu nasıl yakıştırabiliyorsunuz vicdan kalmamış onu anladık mı akılda mı yok sizde yaaa... Sizin gibi zihniyete sahip herkesin Allah belasını versin...

yanıt7
yanıt1
Wwwwwwww:

Bir kadın istemediği müddetçe hiç bir erkek yanaşamaz bu yine kızın isteğiyle olmuş

27
46
yanıtYanıtla
O Adam:

Ne kadını Ulan !. . 17 yaşında çocuk

yanıt20
yanıt7
Ne kadını ya o daha bir çocuk ulan çocuk ??:

Allahtan korkmaz kuldan utanmaz

yanıt1
yanıt1
Ne kadını ya o daha bir çocuk ulan çocuk ??:

Ne kadınıya o bir masum çocuk daha yuh size be??

yanıt1
yanıt5
saim öner:

lanet olsun , bu nasıl anlayış. geleceğimiz gençler bu mahluklara mı emanet ediliyor derken bu alçaklara arka çıkan da olabiliyor.

yanıt3
yanıt7
Erdal hatır:

Nası bi düşünce bu kendi isteğiyle birlikte olmuş ne demek ya o kız senin kızın olsaydı durum bambaşka olurdu ortalığı ayağa kaşdırırdın ama senşn kızın olmadıpı için bakış açısı farklı 17 yaşında kıza yapan 15 yaşunda kıza da yapar 16 yaşında kıza da yapar sizin gibi görüşlü olan insanların ben müslüman olduğuna inanmıyorum ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

yanıt0
yanıt1
yav hehe:

sende onlardansın belli.

yanıt0
yanıt0
HSN:

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ OLDUKÇA İSTİSMAR VE BENZERİ HABERLER DEWAM EDER HERKES İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ OKUSUN TOPLUMUMUZA NASIL ZEHİR VERDİKLERİNİ ANLAŞILIR HERKES CİMERE ŞİKAYET BIRAKSIN SAPIK SÖZLEŞMENİN İPTALİ İÇİN

32
21
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title