Haberler

Libido açıklaması ile gündem olan Can Yaman'ın yeni hali hayranlarını şaşırttı

Güncelleme:

Libido açıklamalarıyla gündem olan oyuncu Can Yaman, askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı oldu. Yaman'ın tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

İspanya'da kadın hayranına verdiği cevap ve 'libido' açıklamalarıyla uzun süre gündem olan oyuncu Can Yaman, askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı oldu.

BERBERİ PAYLAŞTI

Büyük bir değişim yaşayan Can Yaman'ın tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı Yaman'ın kuaförünün paylaştığı belirtilirken ünlü oyuncunun askerlik görevini İzmir'de yerine getireceği öğrenildi.

Libido açıklaması ile gündem olan Can Yaman'ın yeni hali sosyal medyada gündem oldu

LİBİDO TARTIŞMASI

Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda "Biz 20'nci bölümde sevgili olduk. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Demet'le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk" diyen Can Yaman, daha önce birlikte çalıştığı ve mahkemelik olduğu Selen Soyder için 'libidosu yoktu' deyince ortalık karışmıştı.

CEVAP KRİZİ

Rol aldığı dizilerin Avrupa'ya satılmasıyla İtalya, İspanya gibi ülkelerde ciddi bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu, İspanya'da "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diye soru soran bir kadın hayranına "Arka odaya gel, göstereyim" demesi olay yaratmıştı.

Libido açıklaması ile gündem olan Can Yaman'ın yeni hali sosyal medyada gündem oldu

Ardından yine İspanya'da kendisiyle röportaj yapan muhabirle de flört etmeye çalışan Can Yaman'ı son olarak, eski rol arkadaşları Farah Zeynep Abdullah ve Sinem Kobal takipten çıkarttı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Can Yaman İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (27)

PAŞALI:

Can Yaman çok terbiyesiz üslubu fena bozuk biri ailesi iyi terbiye edememiş.

24
2
yanıtYanıtla
HAVA5454:

Senin gibi MAL oda

yanıt7
yanıt15
AYVALIK''TAN BORA:

Bu ne yaaa. Tuzla spor''a yenilmiş cincona benzemiş . . . . .

15
5
yanıtYanıtla
yusuf:

Pendikspora elenen Fenevbahçe olmasın

yanıt5
yanıt2
LUTENES:

YOLUNMUŞ KAZA DÖNMÜŞ ABOOO AMA UŞAK YİNE GÜZEL UŞAK ALLAH İÇİN

5
12
yanıtYanıtla
GFB1907:

TAZE GOL YEMİŞ MUSLERA SURATI GİBİ OLMUŞ

12
4
yanıtYanıtla
Bubrat:

Seni hiç sevmem can oğlan babanı da sevmezdim.

13
1
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

Alın size imitasyon ürün :)

12
0
yanıtYanıtla
şev:

libidomuz yerlerde şuan

8
1
yanıtYanıtla
HE HE:

SOKAKTA KİMSE TANIMAZ İŞTE AKILLI ADAM

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title