Haberler

Kuyumcunun kepenkleri kapatması sonucu kaçamayan hırsızlar, polise teslim edildi

Güncelleme:

Alışveriş yapma bahanesiyle girdikleri kuyumcuda hırsızlık yapan İran uyruklu karı koca, iş yeri çalışanının kepenkleri kapatması sonucu iş yerinde mahsur kaldı. Kuyumcuda sıkışıp kalan hırsızlar polise teslim edildi.

Antalya'da İran uyruklu bir karı koca alışveriş yapma bahanesiyle bir kuyumcuya girdi. İran uyruklu Hamadi B. ve eşi Atetah T. (30), bir süre ziynet eşyalarını inceledi. El çabukluğuyla zincir kolyeyi cebine koyan hırsız bir çalışan tarafından fark edildi. Çalışanın kepenkleri kapatması sonucu içeride mahsur kalan çift polise teslim edildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi'ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Alışveriş yapma bahanesiyle iş yerine gelen İran uyruklu Hamadi B. (34) ve eşi Atetah T. (30), bir süre ziynet eşyalarını incelemeye başladı. Kadın şüpheli Atetah T. kuyumcu çalışanlarını dışarıda meşgul ederken, bu sırada çalışanın arkasını dönmesini fırsat bilen erkek şüpheli, el çabukluğuyla zincir kolyeyi alarak cebine koydu. Olayı fark eden bir diğer çalışan ise kepenkleri kapatarak polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler üzerinde kimlik bulunmayan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Hamadi B. (34) ve Atetah T. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, kuyumcudaki güvenlik kamerasına görüntülerinde ise zanlının, çalışanın sırtını dönmesini fırsat bilerek tezgahtaki asılı altın kolyeyi el hızıyla alıp cebine koyduğu ve olayı fark eden bir diğer çalışanın olaya müdahalesi yer alıyor.

"VİTRİNİ KESİP İÇERİDE KİM VAR KİM YOK ONA BAKIYORLARDI"

Olay anını anlatan iş yeri çalışanı Ali Özgür Garipoğlu "İran kökenli oldukları öğrenilen şüpheliler önce iş yerinin etrafında keşif yaptılar. Dükkanın önünde ziynet eşyaları izlerken durumlarından şüphe duydum zaten. Çünkü direkt vitrini kesip içeride kim var kim yok ona bakıyorlardı. İçeri geldiklerinde sadece vitrinden mal çıkarmamı istediler. Zincirleri müşterinin görmediği bir yere bıraktığımda erkek şahıs ben arkamı döndüğüm zaman en kalın zinciri alıp cebine koydu. Olayı fark eden ustamız yanımıza gerek zinciri aldığını söyledi. Daha sonra cebinden zinciri çıkarmasını istedik. Daha sonra şahıs zinciri karısına göstermek amaçlı cebine koyduğunu söyledi. Kesinlikle yalan olduğunu söyledik. Daha sonra kepenkleri kapatarak durumu polise bildirdik. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şahısları gözaltına aldı." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya İran Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

vatandaş:

Türk polisinden kaçılmaz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title