Haberler

Hırsızlar, 3. Denemelerinde Duvarı Balyozla Kırıp 1 Milyon Liralık Altını Çaldı

Güncelleme:

Antalya'da hırsızlar, duvarı balyozla kırıp kuyumcu dükkanından 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altını çaldı. Kuyumcunun sahibi, daha önce 2 kez bu yöntemle soyulmak istendiğini söyledi.

Antalya'da duvarı balyozla kırılan kuyumcu dükkanından 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altın çalındı. Hırsızların, güvenlik kamerası ile alarmın devre dışı kalması için iş yerinin elektriğini kestiği belirlendi.

HEMEN POLİSE HABER VERDİ

Hırsızlık olayı, gece saatlerinde, Kepez ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi Sütçüler Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanında meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen Ali A., stanttaki altınlardan bilezik ve kolye kaldığını gördü. Dükkanın duvarında yarım metrelik delik olduğunu gören Ali A., polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

DÜKKANIN ELEKTRİĞİNİ KESMİŞLER

Yapılan incelemede, 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altının çalındığı belirlendi. Hırsızların, önce boş iş yerine tavandaki sacları kırarak, girdiği ardından duvarı balyozla kırıp, yandaki kuyumcu dükkanına girdiği saptandı. Hırsızların, güvenlik kamerası ve alarmın devre dışı kalması için dışarıdaki elektrik panosuna zarar verip, kuyumcu dükkanının elektriğini kestiği belirlendi. Olaydan 3 gün önce de asansörlü kasanın arızalandığı, bu nedenle Ali A.'nın, altınları vitrinde bıraktığı belirtildi.

AYNI YÖNTEMLE 2 KEZ SOYGUN GİRİŞİMİ OLMUŞ

Kuyumcu Ali A., iş yerinin daha önce 2 kez soyulmak istendiğini, 2 kez duvarın delinerek, dükkanına girilmeye çalışıldığını söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

hüseyin kaya:

yerseniz millet enayi sanki alarm elektiriğe bağlı imiş

8
2
yanıtYanıtla
Müfettiş GADGET:

MADEM 2 DEFA YELTENDİLER SOYMAYA NEDEN TEDBİR ALMADIN GARDAŞŞŞ NEYİN PEŞİNDESİN YOKSA ALTINLAR SİGORTALIMIYDI

9
0
yanıtYanıtla
Eren:

Altınlar elden gidiyeah

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

Zekatı verilmeyen mallar aslaa güvende değildir.,Allah Zekatı Verilen Malları Korur..Zekatı Verilmeyen Malları Korumaz.

6
2
yanıtYanıtla
teleskoplu:

ne yapıyor başına melakemi dikiyor dürbünlü? bu kapitalist sistem sizden daha adil ortalama vergi alıyor, siz uydurmuşsunuz bir yalan 40 ta 1, oda 2, 5 ediyor, yuh !

yanıt0
yanıt3
Celal arslan:

Devlet hırsızlığı gasba sokaçak yoksa bunun önüne ğecilmez çaydırıcılığı yok 35 ile 40 yı ceza alsa budurum olmaz kanun kanun kanun malesef yok herşey hırsıza güzel lütfen yetkililer çözüm bulsun

7
1
yanıtYanıtla
ttk:

Zerre inandırıcılığı yok. Madem kasan bozuldu, vitrinde mi bırakılır mal? alarm için elektrik kesilse de alarm çalar gerekli yerlere uyarı verir. Böyle yerlerde kamera panoya değil ups''e bağlanır. neresinden tutarsan elinde kalıyor.

6
0
yanıtYanıtla
Halil:

Bana da pek inandırıcı gelmedi ama alarm bir süre etkin kalıyor daha sonra şarjı bitiyor diye biliyorum

yanıt3
yanıt0
AD:

Ulan geri zekalılar çalmayın çalmayın çalmayın bu çaldıklarınızı belki ailenize yedireceksiniz eşinize çocuğunuza zannediyormusunki görerek aldığın haram şeler yedirdiginşeyler gerçekte sen onlara bilmeden zarar veriyorsun onlara aslında kan irin pislik dışkıdan başka birşey değil kim ki elini haram paraya el atarsa karşılık olarak aslında bunları görecektir. Haram parayla yapılmış herşey aslında sahtedir şeytanın birer aldatmacasıdır. Hiç birşey görüldüğü gibi değildir. Haramdan uzak durun

5
1
yanıtYanıtla
Anonim:

İnancın önünde dağlar yarılır. Adamlar inanmış moruk :D

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title