Haberler

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz: Muhtarlık Çok Önemli Bir Kamu Görevdir

Kütahya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Muhtarlar Günü sebebiyle Vali Şerif Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Muhtarlar Günü sebebiyle Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Makamda gerçekleşen ziyarete Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Aybark, Hüseyin Yüksel, Hüseyin Tan, Fazıl Yıldırım, İsmail Arı, Zeki Beyaz ile Ramazan Çatlatan katıldı.

Kabullerinden dolayı Vali Şerif Yılmaz'a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz Muhtarlar Toplantısı'na katılıp sonuna kadar kalan bir Vali'ye Kütahya'nın ilk kez şahit olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yılmaz, "Muhtarlık önemli görevler üstlenen kurumlardan bir tanesi. Resmi ve sivilin sorduğu yer muhtarlıktır. Cumhurbaşkanı soracağı zaman muhtara soruyor, vatandaş olarak yine muhtara soruyorsun. Kamunun önünde olan bir görev. Görev alanı belli olmuyor. Çok geniş kapsamlı bir sorumluluk gerektiriyor. Kanunda yazanların ötesinde görev kapsamı var. Kitapta yazmayan görevler de olduğu için sınırın nerede olacağı belli değil, Allah yardımcınız olsun. İşleri tüm kurum ve kuruluşlarla beraber yürüttüğünüz zaman çok fazla sıkıntı yaşamazsınız. Esas olan o birliğin, ahengin sağlanması. O kılcal damarlara, atar damarlara, toplar damarlara kadar kanın götürülmesidir esas olan. Muhtarlar kılcal damarların ucundaki kişilerdir" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Yılmaz Hüseyin Yüksel Şerif Yılmaz Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title