Haberler

Eski karısının sevgilisini pompalı tüfekle vurdu, "Selam söyle" deyip kaçtı

Güncelleme:

Kütahya'da bir şahıs, boşandığı eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladıktan sonra, eski eşinin sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü kişiyi tüfekle vurarak öldürdü.

ESKİ EŞİNİ YARALADI

Edinilen bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda ikamet eden eski eşi M.Ç.'nin evine gelen Süleyman D., tartıştığı eski eşini pompalı tüfekle vurarak olay yerinden kaçtı. İhbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralı kadın, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Süleyman D., daha sonra Paşam Sultan Mahallesi Ulu Camii Caddesi üzerindeki fırına giderek, burada çalışan ve boşandığı eski eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü Fatih G.'ye aynı silahla 4 el ateş etti. Fetih G., olay yerinde hayatını kaybetti, yakınları sinir krizleri geçirdi. Fatih G.'nin kızı Derya G., zanlı Süleyman D.'nin babasını defalarca tehdit ettiğini ileri sürdü.

"SELAM SÖYLE" DEYİP HIZLA KAÇTI

Ahmet Tekin isimli fırın çalışanı, "Zanlı Fatih'i vurduktan sonra 'Selam söyle' deyip hızla iş yerinden kaçtı" diye konuştu.

Olayın ardından bir otomobil ile kaçtığı belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralı M.C.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Eski karısının sevgilisini pompalı tüfekle vurdu, 'Selam söyle' deyip kaçtı

Eski karısının sevgilisini pompalı tüfekle vurdu, 'Selam söyle' deyip kaçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (16)

Black sword:

Sevgili kelimesi eskiden yar, yaren,temiz aşk için söylenirdi, şimdi metreslik için anlam taşıyor, yine en kazançlı kadın çıktı!

29
8
yanıtYanıtla
Nur:

Neden kadın kazanç görüyorsunuz? Kadın ayrılmış, başkasını sevemez mi?

yanıt8
yanıt13
Yelkenci ruzgar:

Yine kadin yine kadin. . . Yahu Bu kadinlar niye durmak bilmiyor?

10
9
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

KADINA ŞİDDET HAYIR. . . . . . . . boşanan eşler ne hakla bir bir birinizin mutluluğuna mani oluyorsunuz. . . boşandıktan sonra kadın olsun erkek olsun onlarında yeniden bir aile kurmaya hakkı var. . . . .

7
6
yanıtYanıtla
Yalçın:

Cevahir

yanıt3
yanıt0
ahmet:

çok yiğitsin madem silahsız insanları vurmak çok kolay. o zaman niye kaçıyorsun. utanmaz arlanmaz adamlar bunlar. kadın senden boşanmış. daha ne istiyorsun. adam olaydında boşanmayaydı. yahu ayrılmak denen bir hadiseyi bizim kadar suistimal eden manyaklar hiç bir ülkede yok.

11
1
yanıtYanıtla
tom ve jery:

kadın açınca cesur erkek açınca sapık kadın kocasına cay verince hizmetcimi ama patronuna çay verince camı silince paspas yapınca özgür hemi sizin cagdaş zırvalığınız işte bu hale getiriyor milleti

10
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

kadına şiddete hayır diye diye art niyetli tüm kadınları şımarttılar iyice. medeni kanun tekrar gözden geçirilmelidir. Kanun önünde herkes eşitse, kanunda kadına fayda sağlayan tüm şerhler kaldırılmalıdır. 6284 sayılı yasa çıktığından beri aile faciaları daha çok yaşanmaya başladı. Bu yasayı suistimal edip kendisine fayda sağlayan maddeleri koz olarak kullanan çok kadın var. Allah sabır versin herkese.

6
5
yanıtYanıtla
ahmet:

allah kime sabır verecek beyim. kadın ayrılmış evlilik bitmiş. yani bundan sonra adamın o kadına karışma hakkı varmı. şerefi ile gitsin evlenebiliyor ise başka kadınla evlensin. adam olmadığı için hiç kimse ile evlenemeyeceğini biliyor, kadın üzerinde hakkı var zan ediyor. böyle manyaklara sabır dilemek kadınları suçlamak erkeklikmi.

yanıt10
yanıt1
ASABİ:

kadınların nafaka alıp gayrimeşru yollara sapması bunlara neden oluyor

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title