Haberler

Çocuğu olmadığı için eşinin üzerine kuma getirdiği kadın, 1 haftada 70 bin TL dolandırdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yaşayan mevsimlik tarım işçisi, evlat sahibi olduğu eşinden başka çocuğu olmadığı için dini nikah ile bir başkasıyla evlendi. Kuma getirdiği kadına ayrı ev tutan işçi, 1 haftalık evliliğin ardından 70 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Şanlıurfa'da yaşayan Ömer K. (38) arkadaşının aracılığıyla tanıştığı kendisini Berivan olarak tanıtan kadını evdeki eşinin üzerine kuma olarak getirdi. Ömer K. bir hafta evinde kalan adının Gülizar H. olduğu ortaya çıkan kadının 70 bin lirasını dolandırarak kaçtığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Eyyübiye Mahallesi'nde yaşayan mevsimlik tarım işçisi Ömer K, 6 yıldır evli olduğu Suriyeli eşinden doğan 1 erkek çocuğunun ardından başka çocuğu olmaması üzerine kuma arayışına girdi. Bir arkadaşının tanıştırdığı Emine S, Ömer K'ye bir aylık evlilik yapmış teyzesi Berivan'ı kendisiyle evlenmesi için ikna ettiğini söyledi.

DİNİ NİKAH KIYDI

Bunun üzerine anlaşan Ömer K, 2 ay önce şahitler huzurunda Suruç ilçesinde dini nikahla Berivan'la evlendi. Berivan'a 10 bin liralık altın, 20 bin liralık beyaz eşya, cep telefonu alarak ayrı bir ev kiralayıp döşeyen Ömer K, yaklaşık 70 bin lira masraf yaptı. Evliliklerinin ilk haftasında Berivan'ın "Çok borcumuz var. Benim çalışmam gerekiyor" diyerek 18 bin lira daha istemesi üzerine Ömer K, bu parayı ödemedi. Bu konuşmanın ardından eve gelen Ömer K. kadının kayıplara karıştığını ve eşyaların olmadığı fark edince durumu polisi bildirdi.

ÇOCUĞU OLMADIĞI İÇİN İKİNCİ EVLİLİĞİ YAPTI

Evlendiği kadının gerçek adının Gülizar H. olduğunu ve dolandırıldığını söyleyen Ömer K, "Ben mevsimlik tarım işçisiyim. Suriyeli eşimden 1 çocuk olduktan sonra benim çocuğum daha olmadı. Bu yüzden bir arkadaşımın aracılığıyla Emine S.'yle tanıştım. Bana 1 ay evli kalan ve sonra eşinden ayrılan bir teyzesinin olduğunu istersem evliliğe ikna edeceğini söyledi. Ben de kabul ettim ve geçen yıl Kasım ayında Emine S.'nin bana Berivan olarak tanıştırdığı kadınla imam nikahı kıyarak evlendim" dedi.

Çocuğu olmadığı için eşinin üzerine kuma getirdiği kadın, 1 haftada 70 bin TL dolandırdı

18 BİN LİRA DAHA İSTEDİ

Ömer K, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bir hafta evli kaldığım kadın, daha sonra benden 18 bin lira daha para istedi. Ben bu parayı vermeyince kayıplara karıştı. Daha sonra kadının asıl adının Gülizar H, Emine S.'nin ise bu kadının öz kızı olduğunu öğrendim. Kızı Emine S.'ye ulaştığımda ise polise ve sosyal medyada beni tacizci olarak teşhir etmeye çalıştı. Yaklaşık 70 bin lira bunlar beni dolandırdı. Polise şikayetçi oldum. Benim başıma gelen bu dolandırıcılık olayından dolayı oldukça mağdur oldum. Şimdi Suriyeli eşim de beni bırakıp ülkesine dönecek ne yapacağımı şaşırdım."

Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eyyübiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (79)

ESCOBAR:

HİÇ ÜZÜLMEDİM BE. SEN KUMA GETİR PARAYI KAPTIRINCA EVDEKİ DE GİDECEK MAĞDURUM DE. :)

162
1
yanıtYanıtla
alibaba:

beter ol inşallah, iyi olmuş sana. . .

127
3
yanıtYanıtla
gnl:

çok iyi olmuş

122
3
yanıtYanıtla
ADA:

beter ol

113
3
yanıtYanıtla
BRONZBOMBER:

ACIMAM

105
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

üzüldüm desem yalan olur . ıyı olmuş

46
2
yanıtYanıtla
huri:

sizin gibiler daha beter olsun

38
2
yanıtYanıtla
Black sea61:

Hakkettiğini yaşıyorsun...beter ol...

39
0
yanıtYanıtla
Serkan:

Oh çok iyi olmuş.

35
0
yanıtYanıtla
sessiz:

o parayı yeni eş alacağına ilk eşinin tedavisi için kullansan olmaz mıydı ? maddi durumun ortada hala neler peşindesiniz çocuk bahane

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title