Haberler

    Restoran Açmak İstiyorum

    Başarılı bir yeme-içme işletmesi kurmak istiyorsanız siz de Kitchen Creates atölyesinde gerçekleşecek olan "Restoran Açmak İstiyorum" workshop'undaki yerinizi ayırtın.

    Başarılı bir yeme-içme işletmesi kurmak istiyorsanız siz de Kitchen Creates atölyesinde gerçekleşecek olan "Restoran Açmak İstiyorum" workshop'undaki yerinizi ayırtın.

    Yıl Sonu Hediyesi! %10 indirim uygulanmaktadır.

    "Birçoğunuzun kendi kafesini ya da restoranını açma, kendi mekanının sahibi olma hayali var. Biliyoruz! Kurumsal hayatın boğuculuğundan kurtularak, daha eğlenceli, daha prestijli, misafirlerinizi ve arkadaşlarınızı ağırlayabileceğiniz, küçük, şirin bir mekan sahibi olma fikri çok cazip gelebilir. Peki gerçekler de bu kadar küçük ve şirin mi?

    Son yılların en popüler sektörlerinden biri yeme-içme endüstrisi! Olağanüstü bir hızla ve büyük hayallerle yatırım yapılan yeme-içme sektörüne giren irili ufaklı yatırımcı ve girişimcilerin önemli bir kısmı kısa sürede hayal kırıklığına uğruyor. Türkiye'de açılan her 100 yeme-içme işletmesinden 68'i, ilk yıllarını göremeden kapanıyor. Yetersiz finansman, pazarlama sorunu, sektöre olan yabancılık vb. birçok nedeni var bunun. İşte bu nedenlerin neler olduğunu öğrenmek istiyor ve başarılı bir yeme-içme işletmesi kurmak istiyorsanız, bu eğitime mutlaka katılmalısınız.

    Türkiye'de ilk defa bu alanda kitap yayımlayan Necdet Koç, kitabında anlattıklarından çok daha fazlasını, gerçek iş yaşamından deneyimleri ile birlikte aktaracak. "

    Kimdir?

    Kendini bildi bileli yeme-içme sektöründe çalışıyor. Yaptığı işin hemen her kademesinde çalıştı. Bugün itibariyle İstanbul'da "pub" kültürünün öncüsü olan Zeplin Pub & Delicatessen zincirinin genel müdürlüğünü yapıyor. Zincir yeme-içme işletmelerinden, 5 yıldızlı otellere, bağımsız restoranlardan, gece kulüplerine uzanan farklı bir yelpazede 22 yıllık deneyime sahip. İki kitabı var. Birisi Restoran Açmak İstiyorum. Diğeri Yiyecek-İçecek Yönetiminde Performans Analizi: Sayısal ve İstatiksel Yöntemker. Önümüzdeki yılın mayıs ayında 3.'sünü de yayımlamayı planlıyor.

    Bütün bunların yanında Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde "Essentials of Dining Room" dersini veriyor. İkinci sömestr'de başka okullarda, farklı dersler vermeye devam edecek. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Yeme İçme Profesyonelleri Derneği, sektördeki farklı oyuncuları bir araya getirerek, kısa sürede yine Türkiye'de hiç yapılmamış işlere imza atmaya başladı. Bundan sonra da çok farklı ve inovatif projelerle sektöre hizmet etmeye devam edecek.

    İçerik

    Gerçekten Restoran Açmak İstiyor Musunuz?

    Konsept Nasıl Seçilir?

    Emlak ve Lokasyon Nasıl Seçilir?

    Yeterli Paranız Var Mı?

    Dekorasyon Her Şey Mi?

    Makine-Ekipman Seçimi

    Menü Tasarımı ve Planlaması

    Adamını İyi Seç!

    Nasıl Pazarlarım?

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Ekonomi Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title