Haberler

Otistik Çocuklar, Üniversite Öğrencileriyle Yemek ve Pasta Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Otistik çocukların yemek ve pasta yapması Aşçılık Programı öğretim görevlisi Erkan Çelik'in açıklamaları Otistik çocukların oynaması Engelliler Haftası Afyonkarahisar'da otistik çocuklar, üniversite öğrencileriyle yemek ve pasta yaptı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, otistik çocuklarla yemek hazırladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Otistik çocukların yemek ve pasta yapması

Aşçılık Programı öğretim görevlisi Erkan Çelik'in açıklamaları

Otistik çocukların oynaması Engelliler Haftası

Afyonkarahisar'da otistik çocuklar, üniversite öğrencileriyle yemek ve pasta yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, otistik çocuklarla yemek hazırladı.

Engelliler Haftası dolayısıyla üniversite öğrencileri tarafından Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki otistik çocuklara, yüksekokulun mutfak atölyesinde pratik eğitim verildi. Daha sonra üniversiteliler, çocuklarla, krep, tarhana çorbası, kurabiye, kek ve pizza yaptı.

Hazırladıkları pastaları süsleyen çocuklar, zaman zaman öğrencilerle müzik eşliğinde dans ederek eğlendi.

Aşçılık Programı öğretim görevlisi Erkan Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, otizme yönelik farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

"Otizmli olmak, bir eksiklik değil. Bu farklılığın bizi zenginleştirdiğini düşünüyorum." ifadesini kullanan Çelik, "Bu zenginliği ortaya koymak için öğrencilerimiz ile otizmli çocuklar, tarhana çorbasından krepe kadar çeşitli yemek ve tatlılar yaptı. Ardından hep birlikte yediler. Bu çalışmadaki amaç, birlikte bir şeyler üreterek, onların da toplumun bireyi olduğunun farkına varmak ve manevi anlamda tatmin olmalarını sağlamaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Engelliler Haftası Erkan Çelik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title