Haberler

FATİH ERKOÇ İlk Kez BİS Sahnesinde

Güncelleme:

Her hafta birbirinden özel konserleriyle Ankaralıların farklı müzik alternatifleri sunan BİS, bu hafta da misafirlerine unutulmaz zamanlar yaşatacak.

Haftanın altı günü farklı müzik anlayışıyla misafirlerinin karşısına çıkan BİS, 16 Mayıs Cumartesi günü Türkiye'nin en zengin repertuarına sahip olan başarılı sanatçı Fatih Erkoç'u sahnesinde ağırlıyor.

12 Mayıs Salı – Piano Dinner

Canlı piyano performansı eşliğinde BİS'in sıra dışı sunumlu muhteşem lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz.

13Mayıs Çarşamba – Sahne Senin – Murat Çekem

Her Çarşamba BİS Dine & Live'ın sahnesinde siz olacaksınız . Enstrümanınızı alıp, Murat Çekem ile Jam Session'a katılabilir ve hep beraber eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

14 Mayıs Perşembe– Necati ve Saykolar

Necati ve Saykolar grubuyla müzik ve eğlencenin tadına varmaya hazır mısınız? Tamamen doğaçlama repliklerle her türlü müzik tarzını birleştiren interaktif performans grubu Necati ve Saykolar yine BİS sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

15 Mayıs Cuma – Replay

Disco Pop R&B denince Ankaralı öğrencilerin ilk aklına gelen vazgeçilmez müzik grup Replay ile BİS'te hareketli bir geceye hazır olun.

16 Mayıs Cumartesi – Fatih Erkoç

Türkçe pop, caz, alaturka ve türkü gibi bir çok müzik türünü en güzel şekilde yorumlayan, Türk müziğinin duayen sanatçısı Fatih Erkoç ilk kez Ankara'da BİS sahnesinde müzik severlerle buluşuyor.

17 Mayıs Pazar –Cansu Tanrıkulu &Cem Aksel

Caz, rock ve blues müziğinin en genç Ankaralı vokalistlerinden olan Cansu Tanrıkulu, ilk kez Türkiye'nin en iyi jazz davulcusu Cem Aksel'le birlikte BİS sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor.

BİS, misafirlerini haftanın 6 günü muhteşem lezzetleri eşliğinde sanat, eğlence ile buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Fatih Erkoç Cem Aksel Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title