Haberler

Saklambaç Oynarken Trafoya Saklanan Küçük Çocuk, Elektrik Akımına Kapılarak Can Verdi

Güncelleme:

İstanbul Çekmeköy'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanan 8 yaşındaki çocuk, elektrik akımına kapılarak korkunç şekilde can verdi.

Çekmeköy'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanan 8 yaşındaki Kadir Açık, trafodaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Çekmeköy'de bulunan çocuk parkında saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla saklambaç oynayan Kadir Açık(8), parkta bulunan trafoya saklandı. Trafodaki elektrik akımına kapılan çocuk bir anda yere yığıldı. Olayı gören arkadaşları, çocuğun ailesine haber verdi. Ailesinin haber vermesi üzerine de olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kadir Açık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Küçük çocuğun cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Oğlunu kaybeden 5 çocuk babası Metin Açık, "8 yaşındaki çocuğum parka geliyor burada. Bu trafoyu, elektrik kablolarını açık bırakmışlar. Çocuk buraya dokunuyor. Olduğu yere yığılıyor. Bana komşular telefon etti. Buranın bir bekçisi vardı. Bekçiyi işten çıkartmışlar. Ondan sonra bu hale gelmiş burası. Vurmuşlar, kırmışlar. Buranın bir sorumlusu yok. Benim canım gitti. Bunun hesabını verecekler bana" dedi.

POLİS OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Mahalle sakinleri parkta toplanarak yaşanan olayı protesto etti. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çekmeköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (20)

Dürbünlü:

tüm aile fertleri için her sene birer tane kurban kesilmiş olsa,,bu gibi belalar uzaklaşır,,insanlara bu konuyu iyi anlatmak tüm din görevlilerinin vazifesidir.

2
16
yanıtYanıtla
zütt:

Gelişmiş Batı Avrupa ülkelerinde, Japonya''da v. s neden böyle kazalar olmuyor? Kurban kestiklerinden mi yoksa tedbir aldıklarından mı?

yanıt5
yanıt0
DÜRBÜNLÜ´YE:

DÜRBÜNLÜ ARAPLARDA GELENEK OLARAK HER AKILBARIK OLAN AILE FERTLERI ICIN KURBAN KESILIR AMA NE HIKMETSE HER TÜRLÜ MÜSIBET ONLARDA BIRBIRLERINI DIN KARDESLERINI BOGAZLAMAK EN BÜYÜK HOBILERI NIYE ACABA DERSIN YOKSA SEN KOYUN COBANIMISIN CAKTIRMADAN KOYUN REKLAMIMI YAPIYORSUN NIYE ACABA KURBAN KESMIYEN ÜLKELERDE GÖREVINI IHMAL EDENLER SUCU OLANLAR MESUL OLANLAR BIZDEKI GIBI YIRTAMIYOR NIYE ACABA BEN GÖREVIMI YAPMADIM DIYEREK KENDINI SORUMLU HISSEDEN ONURLU YÖNETICILER ISTIFA EDIYORLAR DERSIN

yanıt1
yanıt0
burdurlu ahmed:

çocuğunuza bazı şeyleri öğretmiyorsunuz sonra ah vah çekmenin bir anlamı yok

4
12
yanıtYanıtla
XX:

ADI ÜZERINDE COCUK YAPTIGI ISIN MESULIYETINI KAVRAMAMIS IHMAL NETICESINDE SANTRALI KITLEMIYEREK ACIK BIRAKANA TEPKI VERICEGINE ANNE BABAYA YÜKLENMEK PEK DOGRU DEGIL HERKEZE DÜSEN GÖREVLER VAR ANNELER BABALAR HEPIMIZ GÖREVIMIZI ISIMIZI SEVEREK ISTIYEREK SORUMLULUGUMUZU BILEREK YAPARSAK BÖYLE OLAYLAR YASANMAZ

yanıt3
yanıt1
BURDURLU AMAD''A:

AMAD! ELEKTRİK TRAFOSUNUN KONTROL ALTINDA KAPALI KALMASI LAZIM SÜREKLİ. O ELEKTRİK PANOSU NEDEN AÇIK BIRAKILDI O KONUŞULUYOR.

yanıt0
yanıt0
İhmalkarlık:

Neden bir insan hayatını kaybettikten sonra önlem alınmaya çalışılıyor, tepki gösteriliyor? Bir hatanın düzeltilmesi için birinin ölmesimi gerekiyor?

12
0
yanıtYanıtla
SORUMSUZ YETKÎLÎLER:

NEREDE yetkililer bu nasıl bir sorumsuzluktur. Trafo neden açık bırakılıp ihmal edilmiş. Böyle bir hatanın ihmali özürü olabilirmi . BUMUDUR sorumluluk hilinci. Halk sağlığıni ve güvenligini ihmal ederek hizmetmi verilir

9
0
yanıtYanıtla
BOZULMUŞ VARLIK ÎNSAN !:

Özel sektöre satılmasıda özür değildir. Bakımından sorumludurlar. Adli yetkililer yakalarına yapışıp yakalayıp en ağır şekilde cezalandırmalıdìr. Bu resmen cinayettir.

yanıt4
yanıt0
46:

Can gitti ufacik yavrucak Allah rahmet eylesin Allah rahmet eylesin Allah kimseyi evladiyla sinamasin cok zor

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title