Haberler

Kourtney Kardashian, Tanıtımını Yaptığı Koleksiyonda İç Çamaşırı Giymedi

Güncelleme:

İki yıl önce üç çocuğunun babası Scott Disick'ten ayrıldıktan sonra ikinci baharını yaşayan Kourtney Kardashian, cesur parçaların yer aldığı koleksiyonun çekimlerinde iç çamaşırı giymedi.

Daha önce de bir çok marka ile işbirlikleri yapan Kourtney Kardashian, şimdi de bir giyim markası için özel koleksiyon hazırladı. Kardashian, cesur parçaların yer aldığı koleksiyonun çekimlerinde, bazı parçaları tanıtırken iç çamaşırı giymedi.

İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR

Kardashian ailesinin en büyük kızı 38 yaşındaki Kourtney Kardashian yaklaşık iki yıl önce üç çocuğunun babası Scott Disick'ten ayrıldıktan sonra adeta ikinci baharını yaşıyor. Baştan çıkaran pozları, ateşli kıyafetleriyle dikkat çeken Kardashian, şimdiye kadar pek çok marka ile işbirliği yaptı.

İŞLERİ AÇILDI

Özellikle Paris Saint Germain futbol takımı oyunucusu sevgilisi 24 yaşındaki Younes Bendjima'dan sonra tamamen göz önüne gelen, işleri açılan Kourtney, geçtiğimiz günlerde Pretty Little Thing markası için kamera karşısına geçti.

ÇEKİMLERDE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEDİ

Markaya özel bir koleksiyon hazırlayan Kardashian'ın çekimlerde verdiği pozlar, sosyal medyada da çok konuşuldu. Bir kaç kıyafetinde iç çamaşırı giymediği gözlemlenen Kardashian'ın tasarımlarının fiyatları da oldukça uygun…

İşte çekimden dikkat çeken kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kourtney Kardashian Cinsellik Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title