Haberler

Koronavirüse karşı önlem alan Bülent Ersoy, 25 bin TL'ye evini temizletti

Güncelleme:

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüse karşı çeşitli önlemler alan Bülent Ersoy, Sarıyer'deki lüks evini dezenfekte etmek için 25 bin TL harcadı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 11 binden fazla kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs Türkiye'ye de bulaştı. 9 kişinin hayatına mal olan virüse karşı geniş önlemler alan Bülent Ersoy, kesenin ağzını açtı.

EVLERDE TEMİZLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardından harekete geçen vatandaşlar evlerinde geniş önlemler aldı. Sirkeli ve çamaşırlı sular ile evlerini temizleyen vatandaşların yanı sıra birçok kişi de evlerini dezenfekte ettirmek için çeşitli şirketlerle iletişime geçti. Bunlardan biri de Diva lakaplı Bülent Ersoy oldu.

Koronavirüse karşı önlem alan Bülent Ersoy, 25 bin TL'ye evini temizletti

25 BİN TL HARCADI

Milliyet'te yer alan habere göre: Diva Bülent Ersoy, koronavirüs nedeniyle Sarıyer'deki evini başta aşağıya dezenfekte ettirmek için kesenin ağzını açtı. Yaklaşık 25 bin TL ödediği öğrenilen Bülent Ersoy, evine kapandığı için restoranları ayağına getirtti. Sürekli gittiği kebapçıyı da evine çağıran Ersoy'un, mart ayı sonundaki Denizli konserinin gerçekleşmesi halinde uçak yerine kiralayacağı VIP araçla gidecek.

NE OLMUŞTU?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 11 bin 300'den fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Aktif olarak 275 bin insana sirayet eden virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 670 vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Ölümcül virüs ülkemizde 9 can kaybına neden olurken alınan önlemler had safhaya çıkarıldı.

İlgili Haberler
Kaynak: Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Bülent Ersoy Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Anlamıyorum:

Kore''de salgın başladığında ünlülerin hemen hepsi binlerce won maske vs. yardımı yaptı. Hatta bu ünlülerin fan toplulukları birleşti halka maske dağıtmak için kendi aralarında paralar topladılar. Aynı şey Çin içinde geçerli. Maşallah bizim zenginlerimiz, ünlülerimiz anca kendini düşünsün. Halka yardım yapalım dertleri tasaları yok. Allah görüyor ya ne diyim! Halka kolonya, dezenfektan, maske hatta erzak dağıtabilecek paralar yerine evine şef aşçıları özel olarak getirtmiş. Bencillik!!!

6
2
yanıtYanıtla
Korona:

Ezgi molanın haberine bak bence

yanıt0
yanıt1
Anlamıyorum:

Korona isimli kardeş sadece Ezgi Mola''nın kira almamasıyla olacak şey değil. Yorumum yukarıda iyi oku ben halka yardım dağıtmaktan bahsediyorum. 1 2 kişiye değil halka(!). Hani var mı öyle maske dağıtan kolonya dağıtan bir ünlümüz ya da iş adamımız? Devlet dışında yok!

yanıt2
yanıt1
kuku:

ölsen kimse umursamaz seni. .

5
2
yanıtYanıtla
AH DİVA BATTI:

LAN 25 BİN TL ONA NE YAPAR SAKIZ PARASI ONUN İCİN O PARA

6
1
yanıtYanıtla
Roki:

Beyefendi için 25 bit tl para değil ki

6
1
yanıtYanıtla
nina:

bu adamin kendinden baska kimseye faydasi yok zaten

4
2
yanıtYanıtla
aga:

vasiyet ne ise yazmasin gerek ølum bazen bir virus kadar yakin zenginin bana bir sey olmaz diye kimse de belge yok

5
1
yanıtYanıtla
musti:

korona senden korkar

5
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

KIZIM BENİM 3 YILLIK MUTFAK MASRAFIM LOOO

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title