Haberler

İstanbul'da ateşi yüksek çıkan hasta, koronavirüs testi yaptırmamak için sağlık görevlilerine direndi

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde ateşi yüksek çıkan bir kadın, sağlık görevlilerinin korona testi yapılması önerisine tepki gösterdi. Görevlilerin uyarılarına kulak asmayan kadın "Ne koronası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diye bağırdı.

Beylikdüzü'nde iddiaya göre ateşi yüksek çıkan bir kadın, kendisine test yapmak isteyen sağlık görevlilerine direndi. "Ne koronası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diyerek bağıran kadının görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntü iddiaya gören Beylikdüzü'nde kaydedildi. Sağlık görevlileri, rutin tarama sırasında ateşi yüksek çıkan bir kadına korana virüs testi yapmak istedi.

SAĞLIK GÖREVLİLERİNE BAĞIRDI

Ancak duruma tepki gösteren kadın bir anda bağırmaya başladı. Adeta çılgına dönen kadın, "Ne koranası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diyerek sağlık görevlilerine karşı çıktı. "Ateşiniz yüksek, size test yapılacak" diyerek kadını sakinleştirmeye çalışan sağlık personelinin tavrı ise alkış topladı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntü, büyük tepki çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beylikdüzü 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Objektif ve nesnel:

o kadar insanı yormaya germeye hakkın yok hanımefendi. Koronavirusude orda size yardım etmeye çalışan zavallı sağlık personeli de başınıza çıkarmadı. Ölmek istiyorsan o ateşine rağmen evde kalıp ölseydin ne diye bu direnme...

17
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

gerizekalı bilnçsiz şey diyecek hiç bir şey bulamıyorm sadece sinirlendim bu tarz insanlar yüzünden bitmeyecek bu virüs

15
0
yanıtYanıtla
meraklı:

adam öldürmeye teşebbüsten alacaksın o zaman insanlar bakalım böyle davranabiliyor mu

6
0
yanıtYanıtla
metin:

sanki adam öldürmeye teşebbüsden adam öldürmeye kastedenler çok içeri alndıda (tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldı) mevzusunda bu kadını içeri alıcaksın hahaha boş konuşmuşsun

yanıt0
yanıt3
a.q:

mıllet test yaptırmak ıstıyor. Infulanza verıp gerı gonderılıyor bu test ı ıstemıyor

1
1
yanıtYanıtla
ihsan:

beyinsizzzzzz

2
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bunların oyu ile sizin oyunuz eşit. Şimdi bunun seçeceği bir laik politikacı benim vekilim mi olacak?

0
0
yanıtYanıtla
nerde tedbir:

sağlık çalışanlarında hiçbir koruma önlemi yk heryeri açıkta sadece eldiven takmakla olmaz eğer ki bu vatandaşta covıd 19 varsa ordaki herkese bulaştırdığı kesin.

0
0
yanıtYanıtla
e eee:

EE SONUÇ? ÖLÇÜLDÜ MÜ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title