Haberler

Alkol almak için kaçan şahsın, temas ettiği kişiler karantinaya alındı

Güncelleme:

Polonya'da koronavirüs tedavisi gören bir hasta, alkol almak için dışarıya çıktı. Bu hareketiyle insanların hayatını tehlikeye atmakla suçlanan şahıs, tutuklandı.

Polonya'da bir hastanede koronavirüs tedavisi gören 61 yaşındaki hasta, alkol almak için hastane dışına çıktı. Şahıs, insan hayatını tehlikeye attığı için tutuklanırken; o süreçte temas kurduğu kişiler tedbir amaçlı karantinaya alındı.

POLİSE YALAN SÖYLEDİ

Akıllara durgunluk veren olay geçtiğimiz Pazartesi günü Polonya'nın başkenti Varşova'da yaşandı. Koronavirüs teşhisiyle hastanede tedavi gören 61 yaşındaki bir kişi, alkol almak için hastaneden kaçtı. Hastanın yerinde olmadığını fark eden sağlık çalışanları durumu polise bildirdi.

GERÇEK, KAMERADAN ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri hastaneye intikal ettiğinde ise hastayı yatağında buldu. Şahıs polise hastaneden hiçbir yere gitmediğini öne sürerken, hastanedeki dolabında soğuk bira şişesi bulundu. Şahıs hastaneden bir yere çıkmadığı konusunda ısrar ederken, işin peşini bırakmayan polis hastane ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceledi.

8 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Yapılan incelemeler sonucu dönüş yolunda aldığı küçük şişedeki votkayı içen şahsın satın aldığı birayı da hastaneye getirdiği belirlendi. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan şahıs, çok sayıda kişinin yaşamını ve sağlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle tutuklandı. Sekiz yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması beklenen adam Bydgoszcz şehrindeki tutuklu ve hükümlülerin tutulduğu hastaneye sevk edilirken, tekel bayisinde koronavirüslü hastaya satış yapan kadın görevli de ailesiyle birlikte karantinaya alındı. Tekel bayisi dezenfekte edilmek üzere kapatıldı.

TEMAS ETTİĞİ KİŞİLER KARANTİNADA

61 yaşındaki hastanın yoldan tesadüfen geçen bir kişiyle daha kontak kurduğunu belirleyen polis, medya aracılığıyla bu kişiye kendileriyle temasa geçmesi çağrısı yaptı. Durumdan haberdar olan şahıs ise karakola telefon açıp nasıl bir yol izlemesi gerektiği hususunda bilgi almak yerine karakola gitti. Bunun üzerine karakol da dezenfekte edilirken, söz konusu şahıs karantinaya alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Polonya Tekel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title