Haberler

Buzlanan Yoldaki Trafik Kazası Faciayla Sonuçlandı! Uzman Çavuş ve Ailesi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Konya'da buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin önündeki TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada, Uzman Çavuş Murtaza Kılçık, eşi, oğlu ve babası hayatını kaybetti. Kılçık'ın diğer oğlu ve baldızı ise yaralandı.

Konya-Adana karayolunda buzlanma nedeniyle bir otomobilin TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TIR'A ÇARPTI

Kaza, saat 19.30 sıralarında Konya- Adana Karayolu'nun Karapınar'a 10 kilometre mesafade meydana geldi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Murtaza Kılçık (39) yönetimindeki 38 YV 979 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önündeki Orhan Toğrulca'nın (55) kullandığı 33 DES 53 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil, TIR'ın dorsesinin altında kaldı.

KAZADA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ İSE YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü Murtaza Kılçık ile yanında bulunan babası Mehmet Kılçık (67), eşi Naile Kılçık (36) ve oğlu Mert Kılçık (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer oğlu Emin Can Kılçık (14) ile baldızı Elif Dalkıran (21) yaralandı. Yaralı iki kişi ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve duran kalbi doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırılan Emin Can Kılçık, ambulansla Konya'ya sevk edildi. Emin Can Kılçık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre sağlanamadı.

TIR şoförü Orhan Toğrulcan'ın yara almadan kurtulduğu kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Buzlanan Yoldaki Kaza Aile Faciasına Neden Oldu! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Buzlanan Yoldaki Kaza Aile Faciasına Neden Oldu! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karapınar Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Beko:

Bir tıra arkadan çarptınmı kaçarın yok, aracın altına girersin ve omuzdan üstünü traşlar. Tırların arka tarafı resmen insanları öldürmek için tasarlanmış. Diğer araçların güvenliğini takan yok. Senelerdir neden kimse görmüyor. Bu üreticilere neden kimse bir yaptırım uygulamıyor. Bir de kafalarına göre park etmiyorlar mı. Zaten 90''ı ilkokulu zor bitirmiş nerde onu düşünecek beyin.

16
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

cahillik geçicidir eşşeklik baki kalır, sen ucuz olsun diye teneke arabayla sürat yaparsan, üretilen araçlara ruhsat verirsen böyle olur, araç kullanmak tecrübe işidir, sen düşüneceksin park etmiş araç olabilir mi diye beyin haşlama

yanıt1
yanıt6
BEKO:

TIRCI OSMAN. Tabi herkes kendini düşünsün, ben burada durursam bana bir şey olur mu diye, burada durursam birine bir şey olur mu deme hiç. Lan ben yolda gördüğüm taşı yerden kaldırıyorum biri görmez takılır düşer diye. Hangimiz eşşek.

yanıt2
yanıt0
AKBOĞA:

Bir aile yok oldu işte. . . Araçlarınızın bakımını aksatmayın, dikkatli sürün, aşırı hız yapmayın, emniyet kemerinizi takın, uykusuz yola çıkmayın. . . İnsanları sevin, kendinizi sevin, hayatı sevin, yaşamayı sevin. . .

13
1
yanıtYanıtla
adanus:

ooyy oyy bir aile yok oldu gitti allah sabır versin yakınlarına

12
2
yanıtYanıtla
sürücü:

bu giden bir tır değil önlem almadan park edilmiş bir tır kafasına göreyolundibine park etmiş benimde başıma geldi adam iki şeritli yolun sol şeritine park etmiş önümde araç kamyondu birden sol yapıp kurtardı ben otomobil olunca kurtaramadım tırın altına girdim 30 km sürtala vurduğum için kırıklarla atlattık neymiş ilerde buz varmış kafasına göre park etmiş ikincisi araçların tırın altına girmesini engelleyecek sağlam tamponu olmalı araç içine girdimi kurtuluş yok

10
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Allah rahmet eylesin..yollar buzlu..mümkünse bu zaman uzun yola çıkmamalıyız.cikarsak da zincirli ve dikkatli bir şekilde çıkmalıyız.allah rahmet eylesin

9
0
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Of of ciğerim yandı. ALLAH mekanınızı cennet eylesin.

9
0
yanıtYanıtla
Seren can:

Yakınların başı sağol olsun mekanları cennet olsun ve konya belediyesi çok iyi çalışmış hırsızlar maaşa günü gelince hesaplarına bakarlar ikramiye gelmiş mi diye hırsızlar

7
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

yuh artık diyorum , başkada bir şey demiyorum. . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title