Haberler

Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan;

Düzce'nin Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, yapılan kazı çalışmalarının Konuralp için hem ekonomik hem de sosyal açıdan çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Düzce'nin Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, yapılan kazı çalışmalarının Konuralp için hem ekonomik hem de sosyal açıdan çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Başkan Yusuf Ercan, Konuralp'te devam eden kazı çalışmaları ve üniversite bağlantı yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

25 Temmuz'da protokolün ilk kazmayı vurması sonucu başlayan Konuralp Antik Tiyatro'daki kazı çalışmaları Nurperi Ayengin önderliğinde devam ederken, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan bu kazı çalışmalarının Konuralp'e ne gibi katkıları olacağını değerlendirdi.

Konuralp, Batı Karadeniz'in tek Antik Kenti ifadelerini kullanan Yusuf Ercan, yapılan kazı çalışmalarının Konuralp için hem ekonomik hem de sosyal açıdan çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Ercan, kazı çalışmalarını belediye olarak gerek sponsor bularak, gerek kendi bütçelerinden katkı sağlayarak, ekonomik açıdan da destekleyip, bir an evvel tamamlanmasını istediklerini belirterek, bu alanın en kısa sürede halkın sunumuna hazır hale getirilmesini istediklerini kaydetti.

Düzce Üniversitesi'nin uzun zamandır en büyük sıkıntısı olan yol problemi için başlayan çalışmalara da değinen Yusuf Ercan, yol için gerekli altyapı fizibilite çalışmalarının devam ettiğini bu alt yapı çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanarak asfalta hazır hale getirileceğini ifade etti.

Ercan, "Asfaltlama işlemi de bittikten sonra en kısa sürede yolu trafiğe açarak üniversitenin yıllardır süre gelen yol sıkıntısını çözmeyi temenni ediyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ercan Konuralp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title