Haberler

Komşusunun İç Çamaşırlarını Çalan Sapıktan Pişkin Savunma: Aşk Kurbanı Oldum

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde komşusuna ait iç çamaşırları çalan ve cinsel içerikli mektuplar yazan sapık, mahkemede verdiği ifadede, "Çok pişmanım. Özür dilerim. Aşk kurbanı oldum, kötü niyetim yoktu." dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Gazimağusa İlçesi'nde komşusuna ait iç çamaşırları çalan ve cinsel içerikli mektuplar yazan Mehmet Kurum adlı vatandaş, 'cinsel taciz' iddiası ile yargılanıyor. Mağdur kadının şikayeti ile gözaltına alınan Kurum'un çaldığı iç çamaşırlarından birini giydiği, diğer çamaşırları ise kazağının içinde sakladığı ortaya çıktı.

KOMŞUSUNUN İÇ ÇAMAŞIRLARINI ÇALDI

İddiaya göre Kurum, 14 Şubat sevgililer gününde komşusu olan kadının avluda asılı 3 iç çamaşırını çaldı. 18 Şubat'ta da aynı kadına 'cinsel içerikli' mektuplar yazarak, camdan odasının içerisine atan adam, ismi açıklanmayan mağdur kadının şikayeti üzerine gözaltına alındı.

ÇAMAŞIRLARDAN BİRİNİ GİYDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Polis, Kurum'un üzerinde 3 iç çamaşırı buldu. Kurum'un iç çamaşırlarından birini giydiği, ikisini de kazağının içerisinde sakladığı belirlendi.

"AŞK KURBANI OLDUM"

Zanlı, Gazimağusa'da Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme zanlı Kurum'un tutuklu şekilde yargılanmasına karar verdi. Mahkemede söz alan Kurum da, "Çok pişmanım. Özür dilerim. Aşk kurbanı oldum, kötü niyetim yoktu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gazimağusa Kıbrıs 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Cannn:

Kadına değilde kocasına aşık olmasın :)))

11
40
yanıtYanıtla
Söylüyorummm:

Yürü la dingil

yanıt43
yanıt0
WARLOCC:

bırde camasırların savunmasını dınlemek lazım. . .

20
1
yanıtYanıtla
ismet:

arkadaşlar yorumların hepsini okudum herkesin görüşüne saygım var , bence iç çamaşırların bahce de ne işi var doğru yere asılmadığı için adamı tahrik etmiş olabilir bundan sonra astığın yere dikkat et kimseyi suça teşvik etme

15
3
yanıtYanıtla
Keko:

Sen bu işin uzmanimisin

yanıt1
yanıt4
Icler dışlar:

Adam sapik anladikta kadının iç çamaşırı niye ortalıkta. Kedi götürse bu sefer kedidenmi şikâyetçi olacak.

13
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

benim merak ettiğim konu bu haberi bizim gibi başkanda okuyormu, okuyorsa ne düşünüyor acaba..? bunu nasıl ögrenebiliriz vatandaş olarak.

8
5
yanıtYanıtla
Fırfır:

Aynen Katılıyorum dürbünlü.

yanıt5
yanıt0
c kurt:

Dürbünlüleri karıştırmaktan korkuyorum. Görüyorum ki önüne gelen dürbünlü ismini kullanıyor. Gerçek dürbünlü''yü nasıl ayırdedeceğiz . ?

yanıt1
yanıt0
26 yaşında beyaz saçlı genç adam:

Dürbünlü dayı, sende bu sitede meşhur oldun. Seni tebrik ederim. Emekli maaş''ın var herhalde. Gece gündüz burdasın :D Almanya''ya selamlar.

yanıt1
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title