Haberler

Komşusunu, Engelli Oğluna Cinsel Saldırıda Bulunduğu İçin Öldürmüş

Güncelleme:

Zonguldak'ta, Şubat ayında ahıra giderken silahla vurularak öldürülen 64 yaşındaki adamın katili yakalandı. Katilin, komşusunu engelli oğluna cinsel saldırıda bulunduğu için öldürdüğü ortaya çıktı

Zonguldak'ta Şubat ayında ahıra giderken silahla vurularak öldürülen şahsın katil zanlısı yakalandı. Zanlının şahsı 29 yaşındaki engelli oğluna cinsel saldırıda bulunduğu için öldürdüğü öne sürüldü.

AHIRA GİDERKEN SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, geçen Şubat ayında Çaycuma ilçesine bağlı Basat köyünde 64 yaşındaki C.Ü., hayvanların bulunduğu ahıra gitmek isterken silahlı saldırıda ağır yaralandı.

KURTARILAMADI

Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılan C.Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

KATİL TESPİT EDİLDİ

Jandarma tarafından yapılan araştırmalar neticesinde cinayeti M.İ.'nin işlediği tespit edildi. Gözaltına alınan M.İ., Çaycuma Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Çaycuma Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlının adliyedeki sorgusu sürüyor.

"ENGELLİ OĞLUMA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU"

Köylülerin iddiasına göre bir komşusunun C.Ü.'nün 29 yaşındaki mental özürlü oğluna cinsel saldırıda bulunduğunu söylemesi üzerine M.İ.'nin çılgına dönerek av tüfeğiyle şahsı öldüğü belirtildi.

M.İ. ile olayda hayatını kaybeden C.Ü.'nün evlerinin yan yana olduğu öğrenildi.

Komşusunu Engelli Oğluna Cinsel Saldırıda Bulunduğu İçin Öldürmüş

Komşusunu Engelli Oğluna Cinsel Saldırıda Bulunduğu İçin Öldürmüş

Komşusunu Engelli Oğluna Cinsel Saldırıda Bulunduğu İçin Öldürmüş

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

hüseyin kaya:

doğru ise bunlar helal olsun ona bir sapığı ortadan kaldırmış

41
0
yanıtYanıtla
Ad:

Helal olsun devletin yapamadığını adam yapmış İşte bu yok edecen başka yolu yok

39
0
yanıtYanıtla
E G M:

İYİ YAPMIŞ İPRET OLSUN HERKEZE

38
0
yanıtYanıtla
AHLAK MI:

HIZLA ÇÖKÜYORUZ

29
3
yanıtYanıtla
Bademsekeri:

Eger ki iddia dogru ise Adam kendi kanunlarini uygulamis hak yerini bulmussss yoksa yanina kar kalirdi

31
0
yanıtYanıtla
,.-.,:

eger gercekse cok iyi yapmis is adalete hukuka mahkemeye kalsaydi muhtemelen bir seferden bir sey olmaz denilerek zihinsel engelli oldugu icin psikolojisi veya akil sagligi bozulmamistir denerek adli takip veya denetimli kontrol falan derken yine serbest kalabilirdi malesef geldigimiz sürecte ülkede ne kanunlara ne uygulayanlara nede adalete güven kalmadi millet kendi kanunlarini uygulamaya basladi

29
1
yanıtYanıtla
ismet:

bu tür haberlerin uzun zamandır çoğalması cezaların caydırıcı degil teşvik edici olduğundandır bu yapılanların onda biri karar vericilere yapılsa eminim suçluya en az 50 yıl verirler

27
0
yanıtYanıtla
Birkul:

Devlet suçluları içeri atıp besledikçe millette her ne kadar yanlış olsada göbeğini kendi kesmeye çalışıyor ondan sonrada mazlumlar suçlu oluyor şimdi bu adamcağız hapis yatarsa oğlu ne yapacak yazıktır

27
0
yanıtYanıtla
gerçekçi:

Bu haber sadece açığa çıkan, elaleme rezil olmayalım diye üstü kapatılan binlercesi var. Aile içi ensest ve çocuk tacizinde dünya birincisiyiz. Bu işlleri yapanların yüzde doksanı da sakkalı tipler hep.

19
7
yanıtYanıtla
ısparta lı BOMBACI.:

hiç inandırıcı gelmedi daha önceden husumeti vardır dümenden plan yapıp içerden bir kaç yılla cıkarım diyebilir.

1
24
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title