Haberler

Komşularına "Beni Kontrol Edin" Diyen Yaşlı Adam, Ölü Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da yalnız yaşayan ve komşularına "Evde tek başıma ölür kalırım, beni sık sık kontrol edin" diyen yaşlı adam, ölü bulundu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yalnız yaşayan ve komşularına, "Evde tek başıma ölür kalırım, beni sık sık kontrol edin" diyen Hüseyin Yıldırım (73), kendisini kontrole gelen komşuları tarafından yatağında ölü bulundu.

"ÖLÜR KALIRIM, KİMSE BULAMAZ"

Sarılar Mahallesi'nde yalnız yaşayan yüksek tansiyon ve diyabet hastası Hüseyin Yıldırım, hastalıklarını komşularına söyleyip, "Evde tek başıma ölür kalırım, kimse bulamaz. Beni sık sık kontrol edin" dedi.

Hüseyin Yıldırım

YEDEK ANAHTARLA EVE GİRDİLER

Komşuları da dün saat 22.00 sıralarında kontrol etmek amacıyla Yıldırım'ın evine gelip, zile bastı. Yaşlı adamın kapıyı açmaması üzerine de, kendilerindeki yedek anahtarla eve girdi. Hüseyin Yıldırım'ı yatağında hareketsiz şekilde bulan komşular, sağlık görevlilerinden yardım istedi.

ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Eve gelen sağlık ekipleri, Hüseyin Yıldırım'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Yıldırım'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldırım Manavgat Sarılar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

Bozacı:

Allahü teala rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.

134
1
yanıtYanıtla
Kamil:

Sen kimsesizlerin sahibisin Yarabbim rahmetli kuluna merhametinle muamele eyle İnşallah

46
0
yanıtYanıtla
zor:

kim bilir ne zor şeydir yalnız ölmeyi beklemek ve bundan korkarak yaşamak. Allah Rahmet eylesin

40
0
yanıtYanıtla
Tt:

Namazın bir faydası da bu, cemaat içinde yalnız kalmazsın, camiye gelmeyince seni arar bulurlar

28
7
yanıtYanıtla
MANAS:

ADAM BİLİYOR ÇÜNKÜ. ŞİMDİ Kİ KOMŞULAR DUYARSIZ .

30
0
yanıtYanıtla
zavallı:

allah kimseyi tek başına bırakmasın allah rahmet eylesin

19
0
yanıtYanıtla
46:

Amin kardes

yanıt1
yanıt0
MİRKUT:

HAYIRLI BİR EVLAT YETİŞTİRME GAYRETİ GÖSTERMEYEN HER EBEVEYNİN YAŞAYACAĞI SON. . .

6
12
yanıtYanıtla
ece:

nerden biliyosun belki olmadı belki çocuğu hayırsız çıkdı

yanıt1
yanıt1
maydanoz:

Mirkut bilmedigin her seye yorum yapma .belki adam hic evlenmedi yada hic cocugu olmadi . Yanindamiydin. Hem unutma insanlar ailesiyle anasi babasi , cocugu, isi, arkadaslari mal Mulk hirsi para vs sinanir , hastalikla sinanir. Bu dunya sinav dunyasi. Allah herkesin yardimcisi olsun. Hayirli imanli sekilde ysamayi ve olmeyi nasip etsin. Isin ic yuZunu bilmeden elestirmek dogru degil.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title