Haberler

Köksal, Temelli'de Seçim Bürosunu Açtı

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Temelli Caddesi'nde seçim bürosunu açtı.

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Temelli Caddesi'nde seçim bürosunu açtı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Köksal, yoğun bir katılımla seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışına, SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay ve SP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Yaşar Köksal'ın yanı sıra partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "Birileri bu seçimi başka yöne çekiyorlar. Kendilerinin yaptığı bir şey olmadığı için farklı yöne çekiyorlar. Millete söyleyecekleri sözleri yok. Birilerinin gölgesinde, birilerinin selamıyla oy isteyerek, bu seçimi geçirmek istiyorlar" dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, yerel seçim çalışmalarını kavgayla sürdürenleri kınayarak, "Bizim temelimiz sevgi, şefkat ve kardeşliktir. Biz bu ülkede, bu topraklarda huzur, barış ve kardeşlik istiyoruz. Yerel seçim kampanyasını kavga üzerinden götürenleri kabul etmiyoruz. Bu ülkenin insanlarını kamplaştıran, kutuplaştıran ve bir gerilim üzerinden seçim kampanyasını sürdürenlerle bizim işimiz yok" ifadelerini kullandı.

SP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, 30 Mart yerel seçimlerinin hayati bir önem az ettiğine dikkat çekerek, "Bu seçim bir belediye başkanlığı seçimi olduğu halde belediyecilik ile ilgili, bilgisi, tecrübesi ve yeterliliği olmayanlar, bu seçimi bir genel seçim havasına sokarak, Malatyalıları bu dönemde kandırmak ve aldatmak istiyorlar. Önemli siyaset adamlarını yetiştiren Malatya, bu oyunlara gelmeyecektir. 30 Mart sabahı Malatya halkı geleceğine yön verecek kadroları seçmek için sandığa gidecektir. Malatya halk artık gerçekleri görmeye başlamıştır. Allah nasip ederde seçimi kazanırsak, yapacağımız yeni planlarla, yepyeni yerleşim bölgeleriyle, kentsel dönüşüm uygulamaları ve daha birçok projeyle Yeşilyurt bir cazibe merkezi haline gelecektir" şeklinde konuştu.

SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Canbay, 30 Mart'ın Milli Görüşün belediyecilik bayramı olacağını kaydetti.

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya'nın geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edeceklerini belirterek, "Burada Malatyalıların iradesi var. Hizmeti hayata geçirme aşkı ve şevki var. gelsinler, görsünler. Kardeşlerimizin heyecanını görsünler. Gelsinler, hizmete ve memlekete sahip çıkmaya; ülkeyi ve Malatya'yı hayırlı istikamete götürme iradesini görsünler. Biz sağlam temeller üzerinde Allah'ın izniyle Malatya'yı ve Türkiye'yi inşa edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Canbay Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title