Haberler

Kocası, kendisiyle barışmak için çatıya çıkan kadını "Beni aldattın" diyerek reddetti

Güncelleme:

Adana'da kocası tarafından boşanma davası açılan kadın, pişman olduğunu belirtip çatıya çıktı. Polisin haber vermesi sonrası olay yerine gelen Mehmet A, çatıya çıkan karısını affettiğini belirterek "Beni daha önce birkaç kez aldattı. Asla barışmak istemiyorum" dedi.

Adana'da eşini ve engelli oğlunu terk eden Yasemin A. (32), kocası boşanma davası açınca pişman olup, çatıya çıktı. Oğluyla birlikte olay yerine gelen eşi Mehmet A.(33) ağlayarak kendisine yalvaran Yasemin A.'ya kendisini affettiğini söyledi. Bunun üzerine çatıdan inen kadın hastaneye kaldırılırken koca, "Beni daha önce birkaç kez aldattı. Başka bir adama kaçtı. Asla barışmak istemiyorum" dedi.

GÖRENLER TELEFONA SARILDI

Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde yaşanan olay şöyle gelişti; Yasemin A., 4 yaşında engelli çocuğunu da bırakıp, 5 yıldır evli olduğu eşi Mehmet A.'yı terk etti. Mehmet A. da boşanma davası açtı. Ancak Yasemin A., eşi ve çocuğunu terk ettiği için pişman olup, dün babasına ait 2 katlı evin çatısına çıktı. İntihar teşebbüsünde bulunan kadını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"PİŞMANIM, OĞLUMU ÇOK ÖZLEDİM"

İtfaiye ekipleri, Yasemin A.'nın atlama ihtimaline karşı binanın altına hava yastığı açtı. Polis de ağlayarak, engelli çocuğu S.A.'yı çok özlediğini, eşini terk ettiği için çok pişman olduğunu söyleyen kadını ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen kadın ikna edilemeyince, olay yerine koca Mehmet A. ile engelli oğlu S.A., getirildi. Eşini ve çocuğunu gören Yasemin A., "Beni eve al. Pişmanım, oğlumu çok özledim" dedi.

"BENİ DAHA ÖNCE BİRKAÇ KEZ ALDATTI"

Kocanın kendisini affettiğini söylemesi üzerine de çatıdan indi. Oğluna sarılarak, sinir krizi geçiren Yasemin A., ambulansla hastaneye götürüldü. Mehmet A. ise "Beni daha önce birkaç kez aldattı. Son olarak başka bir adama kaçtı, ben buraya gelmek istemedim. Polisler ikna etti. Oğlum engelli, ona bakamıyor. Asla barışmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınlar İtfaiye Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

serdar:

bir aile daha toz toprak olmak üzere birleştirici olmalı herkes hatta yapar aileler yıkılmasın !

11
155
yanıtYanıtla
oh ne ala:

canın sıkılınca git her haltı ye pişmanım de tamam

yanıt55
yanıt0
ww wwwww:

herkes elbette yapabilir ancak bu konuda kimsenin hata yapma lüksü yok. . . .

yanıt33
yanıt2
MANDA BASKA ERKEKLERLE CiFTTLESMiS:

SEN DAHA AiLEDEN TOZDAN BAHSET ADAMCAGIZA ACIDIM iYiKiDE ELiNi KANA BULAMAMIS

yanıt31
yanıt1
....................................:

seni kimse aldatmadı sanırım. başına gelmiş olsa bu kadar rahat komnuşur muydun merak ediyorum

yanıt17
yanıt0
Vatandaş:

iğrenç kadın utanman olsa oraya çıkıp kocandan af dilemezsin yüz varmı sende

57
2
yanıtYanıtla
tövbekar:

Tevbe edip af dilemiş kadın. Bağışlamak, büyüklüğün şanındandır.

2
49
yanıtYanıtla
Hade:

Hade git işine be herşeyi böyle siradanlastirmayin ar namus haya kalmadi

yanıt26
yanıt2
vatandaş:

boynuzları sen yağlayacaksın anladık

yanıt1
yanıt0
ahmet:

adam yerden göğe kadar haklı. fakat bakın ne kadına vuruyor ne dövüyor. medeni bir şekilde postalamış her kes kendi yoluna. kadınlara el kaldırmadan da ayrılmayı bilmek lazım.

41
0
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title