Haberler

Kocaoğlu Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, sabah saatlerinde evinde yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybeden eski Erbaa Belediye Başkanı İhsan Kocaoğlu'nun yakınları taziyeleri kabul ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeğeni Cazip Kocaoğlu Ertuğrul Gazi Mahallesi Atakent konutları önünde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul etti. Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile vatandaşlar başsağlığı dileyerek Kocaoğlu ailesinin acısını paylaştı. Başkan Yenihan, 1973-1980 yılları arasında iki dönem üst üste Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erbaa Belediye Başkanlığı görevini yürüten İhsan Kocaoğlu'nun ilçeye büyük hizmetleri olduğunu söyledi. Kocaoğlu'nun mahalle komşuları olduğunu ve yakından tanıdıklarını ifade eden Başkan Yenihan, "İhsan Kocaoğlu iyi bir belediye başkanı idi. Hukuk normlarına göre hareket ederdi, asla adaletsiz bir uygulaması yoktu. Hiç kimseyi kırmaz, incitmezdi. Biz de kendisini onore etmek için ismini istediği bir caddeye verdik. Mekanı cennet olsun" dedi.

Başkan Yenihan, babasının cenazesine katılmak üzere yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da akşam saatlerinde Erbaa'da olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Aziz Kocaoğlu'nun babasının vefatı nedeniyle katılamadığı "İzmir Büyükşehir Belediyesi duruşmasının" 13 Mayıs 2014 tarihine ertelendiği öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Ahmet Yenihan Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title