Haberler

"Kocamın cinsel sorunları var, affet" dedi, mahkeme affetmedi

Güncelleme:

Ataşehir'de 23 yaşındaki üniversite öğrencisi kızın yanında aracını durdurarak kendisini tatmin eden elektrik mühendisini mahkeme 1,5 yıl hapis cezasına çarptırdı. İyi hal indirimi uygulamayan mahkeme cezayı da ertelemedi. Tacizci adamın karısının, mağdurdan "Kocamın cinsel sorunları var." diyerek af dilemesi gündeme gelmişti.

Ataşehir'de geçtiğimiz Ocak ayında sokakta gördüğü üniversite öğrencisi S.T'nin (23) yanına otomobil ile yaklaşarak cinsel tacizde bulunan elektrik mühendisi B.B, 1,5 yıl hapis cezası aldı. Mahkeme iyi hal indirimi uygulamadı ve cezayı ertelemedi. B.B'nin eşi, S.T'nin şikayetçi olduğu gün mağdurun yanına giderek "Eşimin cinsel sorunları var, affet. Şikayetçi olma." demesiyle gündeme gelmişti.

Ataşehir'de 22 Ocak 2019 günü saat 20.30 sıralarında doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla buluşmaya giden üniversite öğrencisi S.T'nin yanına otomobiliyle yaklaşan bir kişi camı açıp sözlü tacizde bulundu. Bu kişinin kendisini tatmin etmeye başlaması üzerine S.T. hızla aracın yanından uzaklaşarak arkadaşlarının yanına gitti.

EŞİMİN CİNSEL SORUNLARI VAR

Olayın ardından S.T. ailesiyle birlikte polise giderek şikâyetçi oldu. Ancak karakol çıkışı bir kafeye gidip oturan ailenin yanına şüpheli B.B'nin eşi geldi. B.B'nin eşi, ilahiyat fakültesinde öğretim görevlisi olduğunu, eşinin cinsel olarak problemlerinin bulunduğunu belirterek şikayetin geri çekilmesini istedi.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

İstanbul Anadolu 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada şikâyetçi S.T'nin avukatı Yunus Tekeş, mağdurun bu olaydan sonra psikolojisinin ciddi şekilde bozulduğunu belirterek sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi. Sanık B.B. ise suçlamaları reddederek beraatini istedi.

1 YIL 6 AY CEZA

Mahkeme sanığı "cinsel taciz "suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme iyi hal indirimi yapmadığı sanığın cezasında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Ataşehir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (76)

KÎRLÎ TOPLUM:

Adam terbiyesizlik ve sapkınlık yapmış tabiki mazur görülmez ancak elle, fiziki temas ve dokunma yok. Bence ceza çok fazla. Ayrıca bu üiversiteliler değlmiydi evlenmeden kızlar ve erkekler aynı evleri ve apartımanları paylaşanlar. Yasaklamalara karşı çıkanlar !

50
58
yanıtYanıtla
Selami:

Ağzına sağlık kardeş

yanıt11
yanıt15
ABBATZ:

O kızın o saatte dışarıda ne işi vardı hiçmi aileniz yok tamam bu bir suç ama suç 1. taraftan da aranmamalı kim bilir kızın üstünde ne giysi vardıda adam tahrik oldu

10
64
yanıtYanıtla
SEVİNÇ:

SENİN GİBİ SAÇMA SAPAN YORUM YAPANLARDAN SIKILDIK. NE BİÇİM ZİHNİYET BU. BİZ İSTEDİĞİMİZ SAATTE İSTEDİĞİMİZ GİBİ DOLAŞAMAYACAK MIYIZ?! BU ÖZGÜRLÜK SİZE Mİ AİT?!!! BU ÜLKENİN POLİSİ, HAKİMİ, SAVCISI YOK MU? Bİ ÖZGÜR ERKEK MİLLETİ Mİ?

yanıt20
yanıt5
hasan:

gece 1-2 olsa dediğinin altına imzamı atarım da 20. 30 biraz erken değil mi ustam 1-2 olsa ayneeeen

yanıt1
yanıt1
Black sword:

20.30 diyor dingil,05.30 demiyor. Hem olsa bile sana taciz hakkımı doğuyor rezil,seninde ailen var! suçu ve suçluyu övüyorsun,hakkında suç duyurusu yaptım!

yanıt8
yanıt0
yorumcu:

iyilik yap denize at demişler. gönlünü yapsa adamın oracıkta ne olmuş ki sanki bir yuva yıkılmaktan bir fabrika mühendissiz kalmaktan bir öğrenci de cep harçlığını almış olurdu. . .

6
66
yanıtYanıtla
adsad:

ya bakıs acısı güzel :D ama eksiler gelicek

yanıt3
yanıt11
NERMÎN ÖĞETMEN:

Bu tavsiyelerini ailendeki bayanlara, kızkardeşerine yapsana utanmaz, ahlaksız yorumcu.

yanıt43
yanıt6
vatandaş:

adam öneri sunmuş öğretmen olduğunu savunan kadın bile öğetmen yazmış. ne diyelim. bence çokta kötü bir fikir değil sonuçta ülkenin durumu belli bazı şeyleri göz ardı etmek daha mantıklı.

yanıt2
yanıt19
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title