Haberler

Duruşmaya gelinlikle giden kadın, kocasını hüngür hüngür ağlattı

Güncelleme:

Kocaeli'nde hırsızlık suçu iddiasıyla yargılanan Muhsin Culfacı, duruşmaya gelinlikle gelen eşi Hacer Atik'i görünce hüngür hüngür ağladı. Mahkemenin Culfacı'nın tutuksuz yargılanmasına karar vermesi üzerine Atik, cezaevine de eşini gelinlikle karşılamaya gitti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde işlediği bir suçtan dolayı tutuklanan Muhsin Culfacı'nın dini nikahlı eşi Hacer Atik, eşinin duruşmasına gelinlikle gitti. Mahkemenin Culfacı'nın tutuksuz yargılanmasına karar vermesi üzerine Hacer Atik, cezaevine de eşini gelinlikle karşılamaya gitti.

Gölcük'te yaşayan Muhsin Culfacı, hırsızlık suçu iddiasıyla 1 Kasım'da mahkeme kararıyla tutuklanarak Kandıra 1 Nolu T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Muhsin Culfacı hakkında açılan davanın ilk duruşması, dün Gölcük Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Muhsin Culfacı'nın yaklaşık 2 yıl önce dini nikah kıydığı Hacer Atik, eşine destek olmak için duruşmaya gelinlikle gitti. Durumları olmadığı için resmi nikah yapamadıklarını söyleyen Hacer Atik, mahkemenin tutuksuz yargılama kararı vermesi üzerine eşini cezaevi çıkışında karşılamak üzere gelinliği ile Kandıra'ya gitti. Cezaevi çıkışında birbirlerine sarılarak hasret gideren çift, daha sonra birlikte Gölcük'e döndü.

Duruşmaya gelinlikle giden kadın, hem hakimi hem de kocasını şaşırttı

"BENİ GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDI"

Eşine destek olmak için gelinlik ile duruşmaya ve cezaevinin kapısına gittiğini söyleyen Hacer Atik, "Bugün eşim Muhsin Culfacı'nın mahkemesi vardı. Hem tutuksuz yargılanmasını istemek hem de ona moral olmak için mahkemeye gelinlik giyerek gittim. Hakimin karşısına çıktım ve ona, 'Eşimin tutuksuz yargılanmasını istiyorum. Benim eşim dünya malına değer vermez' dedim. Beni görünce çok şaşırdı, mutluluktan ağladı. Ben de ağladım orada. Adliyeden sonra Kandıra Cezaevi'ne de gelinlikle gittim. Eşimin tahliyesi için resmi işlemler yapıldı. Sonra eşim tahliye oldu. Biz eşimle imam nikahlı evliyiz. Resmi nikah kıymak için yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Duruşmaya gelinlikle giden kadın, hem hakimi hem de kocasını şaşırttı

"BİZİM RESMİ NİKAHIMIZ YOK"

Eşini gelinlikle gördüğünde ağladığını söyleyen ve akşam saatlerinde cezaevinden tahliye olan Muhsin Culfacı, "Bugün benim mahkemem vardı. Bir olaydan dolayı tutukluydum. Mahkemeye SEGBİS üzerinden görüşmeye gittim. Karşımda eşimi gelinlikle görünce, bir an sevinç, bir an hüzün, bir de özgürlük elimde yok. İster istemez ağladım orada. Eşime bana bu desteği verdiği için teşekkür ediyorum. Benim imam nikahlı eşim olmasına rağmen benim elimi bırakmadı. Bizim resmi nikahımız yok. Fakat ben bu olaydan dolayı gayet mutluyum. Çok sevinçliyim. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'den de resmi nikahımızın yapılması için destek bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (112)

sinan:

resmi nikah için paraya gerek yok ki. yetkililerden neden yardım istiyorsun bunun için. Belediyeye fotoğraf, kimlik sağlık raporunu götürüyorsun. Nikahın kıyılıyor zaten. Maddiyatla ilgisi yok. güzel kardeşim.

54
2
yanıtYanıtla
İKRA:

YOK PARA ALINIYOR BİR MİKTAR

yanıt10
yanıt2
selim:

haftaiçi ve haftasonu, gündüz ve akşam tarifesi bile var. hatta ilçeden ilçeye de değişiyor. nikah ücreti diye google dan aratabilirsin. haftaiçi gündüz 200 lira, haftasonu 570 lira. Yani asgari maaşın 4de biri

yanıt13
yanıt2
Bugün:

Yahu ülkede bedava olan ne kaldı diyorsunki parasız.

yanıt4
yanıt6
ESER:

Güzel kardeşim, fotoğraf çekme paralı, sağlık raporu paralı, nikah ücreti paralı, sonra kafasını tutma parası var, varda var. . . . nasıl oluyor maddiyatla ilişkisi yok. . .

yanıt2
yanıt11
KESER:

Eser, senin amacın nikah mı kıymak yoksa gösterişli hint düğünü mü yapmak? aile hekimi ücretsiz sağlık raporu veriyor, herkesde fotoğraf ve video çekebilen cep telefonu var, belediye bir torba dolysy ev eşyası da hediye ediyor, daha ne parası?

yanıt11
yanıt0
kargocu:

gelinlik almak yada kiralamak resmi nikah masraflarından daha pahalı değilmi ??

35
0
yanıtYanıtla
...:

Tabiki pahalı ama kadının giydiği şey gelinlik demek gelinliğe hakaret olur. Muhtemelen bir eskiciden ödünç aldı veya biri 50 senelik gelinliğini verdi.

yanıt1
yanıt0
ref:

Hırsızlık yapmanın cezası yok eşin gelinlikle gelmesi yeterli

32
1
yanıtYanıtla
DAMAT FERİT:

Bunlar ailece hırsız, adam hırsızlık yapmış hapse girmiş, karısı gelinlikle mahkemeye gidip hakimi dolandırmış kocası çıkmış, şimdi de nikah için paramız yok deyip belediyeyi dolandırmaya çalışıyorlar.

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title