Haberler

Kocaeli'de Rüşvet Operasyonu

Kocaeli'de, Fazla Tonajlı Araçlardan Rüşvet Aldıkları İddia Edilen Polis ve Kamu Görevlilerine Yönelik Başlatılan Operasyon Genişleyerek Sürüyor.

Kocaeli'de, fazla tonajlı araçlardan rüşvet aldıkları iddia edilen polis ve kamu görevlilerine yönelik başlatılan operasyon genişleyerek sürüyor.

Dün akşam saatlerinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarfından rüşvet aldıkları iddiasıyla aralarında 23 trafik polisi, 1 karayolları görevlisi ile 6 sivil vatandaşın bulunduğu toplam 30 kişinin gözaltına alındığı bir operasyon yapıldı. İzmit merkez, Hereke ve Körfez İlçeleri'nde eş zamanlı olarak başlatılan operasyon devam ediyor.

Operasyonla ilgili emniyet yetkilileri bir açıklama yapmazken, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Vali Sözer, operasyonun genişleyerek devam ettiğini, rüşvet iddiaları ile ilgili her türlü belge ve bilgiye sahip olduklarını söyledi. Sözer, "Polis memurları ve vatandaşların da aralarında olduğu merkez, Körfez ve Hereke İlçeleri'nde polisimiz tarafından rüşvete yönelik bir operasyon başlatıldı. Rüşvet iddiaları ile ilgili elimizde her türlü bilgi ve belge mevcut olup operasyonu genişletiyoruz. Gözaltı sayılarında artma olabilir. Operasyon planlı olup birkaç aydır takip edilen bir çalışmadır. Şu an konu tahkikat aşamasında olup daha sonra isimleri ve ayrıntıları ile ilgili bir açıklama yapılacaktır" dedi.

(RY-MŞ-Ök-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title