Haberler

Klip çekiminde ünlü yönetmene şok hareket! "Sarışın olacağım" deyip seti terk etti

Güncelleme:

Ünlü yönetmen Erkan Nas, iki gün önce, sosyal medyasında, "Nerede görülmüş set yarıda bırakılıp sarışın olacağım diye tutturmak? Bu kadın çılgın" paylaşımıyla dikkat çekti.

Kim bu kadın yorumları yapılırken, nisan ayında "Mavi Boncuk" ve "Saymadım Kaç Yıl Oldu" single çalışması ile Türk Sanat Müziği severlerle buluşan Deniz Gençay olduğu anlaşıldı.

SETİ YARIDA BIRAKIP GİTTİ

Mavi Boncuk klibinde koyu renk saçları ile tanıdığımız Gençay "Saymadım Kaç Yıl Oldu" klibinin çekiminde "sarışın olmak istiyorum" dedi ve seti yarıda bırakıp kuaföre gitti.

Klip çekiminde ünlü yönetmene şok hareket! 'Sarışın olacağım' deyip seti terk etti

"GÖNLÜMÜ BİR HAYLİ ALDI"

Ardından ünlü yönetmenin gönlünü alan sanatçı, klibin başında koyu kumral saçlıyken, finali sarışın olarak yaptı. Erkan Nas'ta, tekrar sosyal medyasında, "Dün sarışın olacağım" deyip, seti yarıda bıraktı, bugün sarışın olmuş geldi. Gönlümü de bir hayli aldı." sözlerini paylaştı. Gençay, 27 Temmuz da yeni imajıyla Kalamış Paysage'de sahne alacak.

Klip çekiminde ünlü yönetmene şok hareket! 'Sarışın olacağım' deyip seti terk etti

Klip çekiminde ünlü yönetmene şok hareket! 'Sarışın olacağım' deyip seti terk etti

Klip çekiminde ünlü yönetmene şok hareket! 'Sarışın olacağım' deyip seti terk etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

İLK KİM GÖTÜRECEK:

Playboylar sıraya girer şimdi.

10
0
yanıtYanıtla
KİMİM BEN:

acaba gönlünü bir hayli nasıl aldı ?

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR

3
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu ülkenin "kaymağını" prodüktörler ve yönetmenler yiyor,rengi önemli değil kaymak olsun yeter

1
1
yanıtYanıtla
BJK:

ŞAHTIN SAHBAZ OLMUŞSUN :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title