Haberler

KKTC'de Sapık Ev Sahibi, Kiracısına Tecavüze Kalkıştı

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başkenti Lefkoşa'da, 23 yaşındaki kiracısına tecavüz girişiminde bulunan ev sahibi, polis tarafından gözaltına alındı.

Kıbrıs'ta evinde, 23 yaşındaki kiracısına tecavüz girişimde bulunan ev sahibi, polis tarafından gözaltına alındı.

KKTC'de Sapık Ev Sahibi, Kiracısına Tecavüze Kalkıştı

OLAYDAN SONRA KORKUP KAÇTI

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın Gönyeli bölgesinde, Erbay T. isimli şahıs, akşam saatlerinde kiracısı olan T.D. (23) isimli genç kızın evine giderek tecavüz teşebbüsünde bulundu. Kendisini savunan genç T.D., boğuşma sırasında birçok yerinden yaralandı. T.D.'nin çığlıkları üzerine korkup kaçan ev sahibi, olaydan sonra polis tarafından yakalanarak tutuklanıp Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkeme, cinsel tecavüze teşebbüs, cinsel saldırı ve darp suçlarından yargılanan Erbay T.'yi, soruşturmasının tamamlanması için, 3 gün tutuklu kalması emrini verdi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ENİŞTE:

ADIM ADIM KIYAMETE WELCOME TO İNSANOĞLU

17
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

kahrolsun amerika

16
0
yanıtYanıtla
SAYGILI OLUN:

Müslüma kendine Gel Nefsine uyma o nefis şeytanla bir olur gidersin CEHENNEM eeeeee

11
1
yanıtYanıtla
Kürşad:

İDAM..

9
2
yanıtYanıtla
adsız:

belkide aylarca kirayı vermedi böyle bir suç attı üstüne. bağırdı çağırdı belki kendi kendine saldırdı kadın değil mi herşey beklenir.

1
9
yanıtYanıtla
.............:

ALIN SİZE YÜZDE YÜZ LAİK ÜLKE. . . . . . . . . . . . .

2
5
yanıtYanıtla
İslah olmaz bir toplum:

Mülkleri elinden alınmalı, adalet için, ''malsahibi'' konumuyla ve zihniyetiyle planlayarak sinsice tecavüz ettiği kişi ile eşit mülksüz mali konuma getirilmeli. Eski zaman olsaydı kaza mahkemesi değil üç metre kazığa oturturlardı da gıkı çıkmazdı suçu iyice belletildiğinden. Mal mülkle yakayı sıyıracaktır. İzleyin.

7
0
yanıtYanıtla
pako:

doğru neden bu sapıklıklar islam ülkelerinde olyor acaba

0
4
yanıtYanıtla
papi çilo:

bende sana paşaköylü

1
2
yanıtYanıtla
necip:

güney kıbrıs deil kuzey kıbrıs neden çünki güney rum kuzey türk yeterli bence

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title