Haberler

Kız çocuklarını istismar ederek fuhuşa zorlayan şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Kaçırdığı kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduktan sonra fuhuşa zorladığı iddiasıyla aranan şahıs Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalandı.

Aksaray'da kaçırdığı kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduktan sonra fuhuşa zorladığı iddiasıyla her yerde aranan Ali Mun isimli şahıs Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalandı.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANIYORDU

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, küçük yaştaki çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunmak, fuhuşa zorlama ve çocuk kaçırma suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Ali Mun'un Bursa'da olduğunu tespit etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis, düzenlediği operasyonla Mun'u yakalayarak, gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Haberler

500

Yorumlar (18)

NEFES ALDIRMAYIN ŞEREFSİZLERE:

Örnek veriyorum:Bir Hayvan eyer Ayağı veya her hangi bir Rahatsızlığı varsa Kurban kesemezsin,Yiyemez ve kimseye Yediremesin.GELELIM BÖYLE ŞEREFSIZ MUNDAR INSANLARA BIR EVLADI KIZI,KADINI kacirip zorla FUHUŞA zorluyorlar.TECAVÜZ ediyorlar.BUNLARI YAPAN ŞEREFSIZLERIDE ORTALIKTAN KALDIRICAKSIN çünkü büyük TEHLIKE KIZLAR ve KADINLAT için.......böyle ŞEREFSİZLERE NEFES ALDIRMAYIN

26
0
yanıtYanıtla
GÜMÜŞ:

İDAM DİYORUM NERDE? BUNA HARCANAN MAZOTA YAZIK MAZOT KAÇ PARA BİLİYORMU ? VUR GİTSİN

19
1
yanıtYanıtla
Sualp:

Nerde idam? İdam gelecek diye evet dedik!

16
2
yanıtYanıtla
ŞİMŞEK:

İÇERDE ZORLARLAR

14
2
yanıtYanıtla
ŞANSIZ BEKAR:

bu pisliklere en ağır cezayı vereceksin adalet yokki ülkede şerefsiz ırz düşmanı şeytan

12
0
yanıtYanıtla
smmm:

bu kanunlarla bir kaç ay sonra çıkar.

10
0
yanıtYanıtla
Hakkı Aydın Bulut Karagündostu:

Cezaevinde bunun kellesinin uçarak adama selam olsun allah onu cenneti ile müjdelesin

8
0
yanıtYanıtla
Abdullah:

Kimse bu şerefsiz adama cezaevinde bir şey yapmaz. O eskidendi. Bu şerefsizleri aynı koğuşa koyarlar. Ondan sonrada şerefsizliklerini birbirlerine övünesiye anlatırlar. Koğuşun adına da cinsel suçlular koğuşu derler. Ondan sonra sabah öyle akşam önüne lokantalarda bile yiyemedikleri yemekleri verirler. Bir güzel karınlarını doyururlar. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Böyle adalete. Verın böyle şerefsizlere idam cezasını, veremiyorsanız atın cinayet suçlularının koğuşuna onlar gerekeni yaparlar. Ne yazık ki bu şerefsizi adam yerine koyup besleyen kanuna kanunu koyana birşeyler yapmayana yazıklar olsun.

yanıt4
yanıt1
:

ADANALI

4
3
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin:

Meslek yaratmış kendine. İÇerde senin yolunu bekleyenler var

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title