Haberler

Kız çocuğunu istismar eden 72 yaşındaki sapık, mahalleyi ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 72 yaşındaki sapık, 8 yaşındaki kız çocuğuna evinde cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Çetinkaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öfkeli mahalleli ise sapığı linç etmek istedi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 72 yaşındaki Abdulkadir Çetinkaya, komşusunun 8 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı.

ÇOCUĞUN ÇIĞLIKLARINI KOMŞULAR DUYDU

Olay, ilçeye bağlı kırsal Ayran Mahallesi'nde meydana geldi. Abdulkadir Çetinkaya, iddiaya göre, komşusunun 8 yaşındaki kız çocuğuna, evde yalnız oldukları sırada cinsel istismarda bulundu. Çocuğun çığlıklarını duyan komşuları, eve gelip, Çetinkaya ile yalnız olduğunu gördü. Çocuğun istismar olayını anlatması üzerine komşular, jandarmaya haber verdi.

ÖFKELİ MAHALLELİ ARASINDAN GÜÇLÜKLE ARACA BİNDİRİLDİ

İhbarla gelen ekipler, gözaltına aldıkları Çetinkaya'yı, öfkeli mahallelinin arasından güçlükle araca bindirdi. Jandarmada sorgulanan Çetinkaya, 'çocuğa yönelik cinsel istismar' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Abdulkadir Çetinkaya, çıkarıldığı Birecik Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Çetinkaya Şanlıurfa Birecik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (26)

hacı dayı:

bu çocuğun orada yalnız başına ne işi var. anneler babalar cocuğunuzu bir an bile göz önünden ayırmayın. insan her an herşey yapabilir. dikkatli tedbirli olun pişman olmayın.

27
2
yanıtYanıtla
yns:

verin bana benzin dokup yakayip serefsizi

28
0
yanıtYanıtla
vatanadaş:

sucu kati ve sabitse katli gerekir

26
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Sorun 72 yaşındaki DELİKANLIDA değil, uygulanmayan yasalarda. . . Bu adamı olaydan sonra ortadan kaldırırsan iştamam yoksa hem verilecek ceza yok hemde böyle sapıklara meydan verilir. . . Dünyanın neresinde olursa olsun böylepisliklere ibretlik yaşantısını bitirecek SON DURAK GÖSTERİLMELİ. . . !!!

22
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Ana bana nerde niye yanliz birakiyorlar birakmasinlar manyaklarmi yoksa beyni özürlülermi hergün nerdeyse böyle üç dört olay yaşaniyor görmüyor duymuyorlar .Devlet devlet olsa bu işin kökünden halleder ama nerdeeeeee tatile çikti yaninada diyanet işlerinide alarak.Ha birde diyanet işleri çocukların seyrettiği çizgi filimlerine el atacağina bu Tür olaylara el atsın. Yapacak çok şeyleri var ama neyse.Hocalarda değişti Görmüyorum ,Duymuyorum,Bilmiyorum modundalar aynen

yanıt3
yanıt1
Hkm:

Oralarda olmaz öyle konular diyenlere

19
3
yanıtYanıtla
Murat:

Şerefsiz sapık heryerde var orası burası yok.

yanıt15
yanıt0
Murat:

Ramazan ayında oruç tutmanın nefsi kontrol edebilmeyi öğrenmek için olduğunu bilmiyor insanlar, bunu yanlizca bir ibadet sanıyorlar, tuttuğu orucu neden tuttuğunu bile bilmeyen bir toplum olduk. Kestiği hayvanın etini dip frizde saklayıp kendi yiyen, yada eti yanlizca aile içinde paylaşanlar da aynı şekilde

20
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

adalet için yürüyen zangoçlar neden susuyor şimdi.

7
11
yanıtYanıtla
PİSLİKLERİN YAŞI YOK:

Vay MORUK VAY CEHENNEM seni bekliyor,dilerim HAKİM ÖMÜR BOYU MAPUSA girmeni sağlar.PİSLİKLERİN YAŞI YOKTUR bunlar korkutmak için AF OLUNMUCAK şekilde MAPUSDA kalmaları.ADALET istiyoruz HAKIMLER,SAVCILAR,AVUKATLAR......

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title