Haberler

Küçük Kız Köprüden Atladı Meraklı Vatandaşlar Fotoğraf Çektirdi

Güncelleme:

Adana'da küçük bir kız Taş Köprü'den Seyhan Nehri'ne atladı. Suyun içinde gözden kaybolan talihsiz çocuk cep telefonuyla kaydedildi. Olay anında meraklılardan bir kısmı ise selfie yaptı. Su altı kurtarma ekipleri küçük çocuğu arama kurtarma çalışması başlattı.

Adana'da bir kız çocuğu Taş Köprü'den Seyhan Nehri'ne atlayıp kaybolurken, köprüdeki vatandaşlar umursamaz bir şekilde fotoğraf çektirmeye devam etti. Olay yerine ulaşan su altı kurtarma ekipleri talihsiz çocuğun bulunması için su altı ekipleri çalışma başlattı.

NEHRİ İZLERKEN BİR ANDA SUYA ATLADI

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, öğrenci kız çocuğu Z.K. okuldan çıktıktan sonra dün akşam üstü tarihi Taş Köprü'ye gelip bir süre burada Seyhan Nehri'ne baktı. Daha sonrada onlarca kişinin gözü önünde köprüye çıkan kız çocuğun kendini aşağı bıraktı.

Küçük Kız Köprüden Atladı Meraklı Vatandaşlar Fotoğraf Çektirdi

CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Nehirde sürüklenen kız çocuğu bir süre sonrada akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Olay anı ise nehir üzerindeki martıları görüntüleyen bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi. Kız çocuğunun suda batıp çıkması da kameraya yansıdı.

Küçük Kız Köprüden Atladı Meraklı Vatandaşlar Fotoğraf Çektirdi

SU ALTI ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve dalgıç ekipleri geldi. Bu arada köprüde onlarca meraklı vatandaş toplandı. Kimi kızın köprüden atladığı yere bakarken kimi vatandaşlar da olaya aldırmadan cep telefonuyla fotoğraf çektirmeye devam etti. Kız çocuğunun bulunması için su altı ekipleri çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

ADANALI:

SALAK SALAK KONUSMAYIN ADANANIN INSANI ÖLÜMÜNE ATLARDI. . BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM ADANANIN İNSANI HER GÜN GÖRDÜĞÜ KÖPRÜDE FOTOĞRAF ÇEKİLİR Mİ ? FOTOĞRAF ÇEKİLEN VE İZLEYEN SİZLERSİNİZ. . . ADANANIN İNSANINI HİÇ Mİ TANIMADINIZ ?

13
13
yanıtYanıtla
ilker altan:

adanalılara yorum yapanlar önce kendilerine baksınlar sonrada adananın ne kadarının adanalı ne kadarının dışardan geldğini araştırsınlar ona göre konuşsunlar cahil adamlar

14
11
yanıtYanıtla
Adamı İllAllah.....:

Yer Adanamı normal o yavrucağı nehre atlarken seyreden sonrada orasını burasını çeken kim varsa İnşAllah sonunuz o çocuktan beter olur.

21
3
yanıtYanıtla
5757:

Adana mı at çöpe

18
1
yanıtYanıtla
artvinli:

ADANA, LILAR vurmada kırmada asmada kabadayılıkta il olarak rekor sizde ülke genelinde ama bir tane kabadayı ceketini çıkarıp suya dalamadımı büyük insanı suda kurtarmak zordur ama küçük cocuğu kurtarmak çok kolaydır adanadan bir gün güzel bir haber duyamıyacakmıyız

17
1
yanıtYanıtla
artvinli:

KRAL artislik yapma her türlü piskopatlığı yapan insanlar neden suya atlayıpda o ilkokula giden çocuğu kurtaramadılar dini konulara giripde bana akıl öğretme o aklı kendine sakla

yanıt0
yanıt0
FUZULİ KLAVYECİ NURULLAH KAYABAŞAINAGİT:

SEN ARTVİNLİ DEĞİLSİN SAHTECİ. . SENDEN BİR HALT CACIKTA OLMAZ BOŞ. . . KSK MESUT OLABİLİRTSİN. . BOŞ YORUMDA SENDE. . BAK BEN YAZIYORMUYUM HİÇ. . .

yanıt0
yanıt0
RAMSES:

Bir Adanali olarak Adanadan ve Turkiyeden kacip kurtuldugum icin cok sanslyiim. Allahin izniyle ailemide yanima aldirirsam bu dunyada benden mutlusu olmayacak. Adanadaki sokak hayvanlari, Adanalilardan daha degerli benim gozumde.

14
3
yanıtYanıtla
mehmetk:

RAMSES nasıl başardın kardeş. Bize de söyle yolunu lütfen

yanıt7
yanıt0
hopalı:

adanayı kabul ediyeruz ama türkiye kelimesini yazmıyacaksın ramses o zaman vatan hainisin sen

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title