Haberler

Kız arkadaşına sarkıntılık yaptığını iddia ettiği iş arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Pendik'te iddiaya göre iki arkadaş arasında çıkan kız kavgası birini kara toprağa diğerini parmaklıklar ardına gönderdi. Olayın zanlısı kız arkadaşına sarkıntılık yaptığını iddia ettiği iş arkadaşını silahla vurarak öldürdü.

Pendik'te bir kişi kız arkadaşına sarkıntılık yaptığını iddia ettiği iş arkadaşını silahla vurdu. Kanlar içinde kalan kişi kaldırıldığı hastanede 12 günlük yaşam savaşını kaybederken 11 suçtan kaydı bulunan zanlı cezaevine gönderildi.

SİLAHLA VURUP KAÇTI

Olay, 29 Ağustos günü saat 21.45 sıralarında Pendik Ramazanoğlu Mahallesi Kaynarca Caddesi Yücelen Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Murat E. ile arkadaşı olduğu öğrenilen Alper Yıldırım sokak üzerinde tartışmaya başladı. Sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada Murat E. silahını çekerek Alper Yıldırım'ı vurdu. Vurulan Alper Yıldırım kanlar içinde yere yığılırken Murat E. olay yerinden kaçtı.

12 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı haldeki Yıldırım'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altında olan Alper Yıldırım 12 gün süren yaşam savaşında yenik düşerek 10 Eylül günü hayatını kaybetti.

ZANLI, İŞ ARKADAŞI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayın meydana geldiği yerde bulunan güvenlik kamerası görüntülerinin incelemesi ve görgü tanıklarının ifadelerinin dinlenmesinin ardından zanlının kimliğini tespit etti. Şüphelinin, Alper Yıldırım'ın iş arkadaşı Murat E. olduğu öğrenildi. Zanlı 11 Eylül'de Kartal'da yakalanarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken 1 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet mermi ele geçirildi.

CİNAYETTE SARKINTILIK İDDİASI

Emniyette ifadesi alınan Murat E.'nin 11 adet suç kaydı bulunduğu belirlendi. Murat E.'nin, Alper Yıldırım'ın kız arkadaşına sarkıntılık ettiğini ve bu sebeple tartıştıklarını, tartışma sürerken silahıyla onu vurduğunu söylediği öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Alper Yıldırım Pendik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

Dürbünlü:

18 yılda geldigimiz noktaya bakın.

17
14
yanıtYanıtla
realist:

Geldigin nokta yolun yoktu artik var hastanen yoktu artik var okulun yoktu artik var uretimin yoktu artik var. Kotu gunler bitti ama siz bi bitmediniz

yanıt2
yanıt3
Bülent:

Kız arkadaş ne demek yahu.

yanıt2
yanıt1
Dummbatz:

Evet senin gibiler cogaldi. Demokrasiye alisamadiniz.

yanıt2
yanıt0
Gerçek:

Sen birde 100 yıllık serüvene bak içinde değilmi bu olaylar

yanıt3
yanıt1
Deve:

Seni cezaevinde kucağa alırlar kızı dışarda (yeni sevgilisi)kucağa alırlar. Sonuç sıfır

9
20
yanıtYanıtla
Matruşka:

Noktaaa.

yanıt0
yanıt2
Murat:

Kız ıkısınden de kurtulmuş,bakalım sıra hangı erkegı basını yakmaya

18
9
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Tamam sorun çözüldü. Kız arkadaşına artık kimse sarkıntılık edemeyecektir. Artık kız arkadaşı başka biriyle evlenip yuva kurabilir. Sen de hapiste ziyaretime gelecek diye beklersin.

16
8
yanıtYanıtla
ette:

çok doğru söyledin cezaevine görüş için iki arkadaşın ismini verme hakkı var biri bu kız olsun . . . . ne salak bu adam yahu bu kızda ne varsa binlercesinde aynısı var

yanıt3
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title