Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, TRT'den gelen Atatürk rolünü kabul etmediğini açıkladı

TRT ekranlarında yayınlanacak olan 6 bölümlük mini dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırması için teklif götürülen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başka bir projeye imza attığı için bu rolü kabul etmediğini söyledi.

TRT ekranlarında yayınlanacak olan 6 bölümlük mini dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırması için yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldü. Böyle bir teklif aldığını kabul eden Kıvanç Tatlıtuğ, verdiği cevabı da açıkladı.

ATATÜRK ROLÜNÜ KABUL ETMEDİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un TRT'de ekrana gelecek olan 8 bölümlük 'Ya İstiklal Ya Ölüm' dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırılması için teklif götürüldü. Konu hakkında açıklama yapan Tatlıtuğ, "Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT'nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik." dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, TRT'den gelen Atatürk rolünü kabul etmediğini açıkladı

ÇEKİMLERİ YAKIN ZAMANDA BAŞLIYOR

Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin çekimleri Mart ayında başlayacak. Yapımcılığını Vizyon Filmin üstlendiği dizinin senaryosunu Funda Çetin üstleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Kıvanç Tatlıtuğ Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

AA:

OLUR MU CANIM REDDETME SEBEBİ TRT DEN GELDİĞİ İÇİNDİR :) AYRIMCILIK YAPAN ZİHNİYETLER SONUÇTA

16
24
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

ASIL TRT ATATÜRK Ü NEDEN İŞLİYOR BEN ONU ANLAMADIM

yanıt16
yanıt14
çok güldüm:

Trt ülkemizin kanalıdır. Trt ye laf atan beyinler zaten buranın vatandaşı olamazlar. . sana göre FOX ayrım yapmayan senin kanalındır değil mi??? pis yobaz :D

yanıt0
yanıt1
AAAA:

bu teklifi atatürke benziyen şahısa teklif etseniz daha kalıcı ve anlamlı olmazmı daha iyi olur bence yine yönetmenler daha iyi bilir kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim

11
16
yanıtYanıtla
murat:

ondan sonra hepimizi dolandırsın sende haklısın :d

yanıt7
yanıt1
AAAA:

MURAT YAPACAK BİŞEY YOK KARDEŞİM KANMASIN MİLLETTE ÖRNEK ÇİFLİK BANK OLAYI KANMAYIN

yanıt3
yanıt4
Belirsiz lo:

Sen anlama diye zaten. ...

yanıt0
yanıt1
Ali Rıza:

benzeyen şahıs biraz bu işin tadını çıkardı diye teklif etmemişlerdir.

yanıt0
yanıt0
Ayşegül:

TRT ve Atatürk . . . çok enteresan

19
7
yanıtYanıtla
MALAK:

Aaa TRT Atatürk dizisi mi çekecekmiş? Çok şaşkınım. Cennet mekan Sultan Vahdettin dizi bekliyorduk? Dalgalı deniz.

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title