Haberler

Kimya Bölümü öğrencisi siyanür içerek intihar etti

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Ali Çetin, siyanür içerek intihar etti. Kimyasal madde içerek intihar ettiği iddia edilen gencin babası, "Bulduğumda ağzında köpükler vardı" dedi. Üniversite öğrencisinin siyanürü alışveriş sitesinden aldığı ortaya çıktı.

Son dönemlerde 12 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan siyanürle intiharda bir kişi daha canına kıydı. Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Ali Çetin, siyanür içerek intihar etti.

Erenler Hacıoğlu Mahallesi 5080'inci Sokak'ta meydana gelen olayda, dün sabahtan beri Mehmet Ali Ç.'den haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi. Ailenin kayıp başvurusunda bulunması üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Mehmet Ali Ç.'nin gidebileceği yerlere bakıldı, ancak bir sonuca ulaşılamadı. Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Mehmet Ali Ç.'nin babası Adnan Çetin, oğlunun Almanya'daki teyzesinin evinde olabileceğini düşünerek, bugün akşam saatlerinde buraya gitti.

"AĞZINDA KÖPÜKLER VARDI"

Eve giren Adnan Çetin, oğlunu hareketsiz yatarken bulunca sağlık ekiplerine haber verdi. Adnan Çetin'nin ihbarında "Oğlumun ağzında köpükler vardı ve yanında duran şişe de köpürmüştü" demesi üzerine, bölgeye sağlık ekibiyle birlikte AFAD ekibi de sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Mehmet Ali Çetin'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

SİYANÜR İÇTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Olay yerinde inceleme yapan AFAD ve polis ekipleri, Mehmet Ali Çetin'in siyanür içerek intihar ettiğini tespit etti. Mehmet Ali Çetin'in cesedi, otopsi için Sakarya Üniversitesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, "Ekiplerimiz olay yerine çağrıldı. Gerekli incelemelerimizi yaptık. İntihar olayının kimyasal maddeyle olduğunu tespit ettik. Şimdi bölgenin dezenfekte edilmesi işlemi yapılıyor" dedi.

SİYANÜRÜ ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN ALMIŞ

Ekipler tarafından gencin evinde inceleme başlatıldı. Yapılan incelemelerde şahsın siyanürü bir içeceğe karıştırarak içtiği belirlendi. Olayla ilgili araştırmalarını derinleştiren ekipler, Çetin'in yaşamına son verdiği siyanürü ise bir alışveriş sitesi üzerinden aldığı belirlendi.

3 SAĞLIK PERSONELİ KARANTİNAYA ALINDI

Öte yandan, ihbar üzerine olay yerine gelen 3 sağlık personeli, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedbir amacı ile ambulans ile birlikte karantinaya alındı. AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler ekiplerinin sağlık ekipleri ve ambulansın karantinaya alındığı bölgede arama çalışmaları başlattı.

ÖNCEKİ 4 İNTİHAR VAKASINDA 12 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

İstanbul Fatih'te 4 kardeş, kapıya "İçeride siyanür var" yazılı bir not bırakarak intihar etmişti. Türkiye gündemini bir hayli meşgul eden bu olaydan birkaç gün sonra benzer bir vaka daha meydana gelmişti. Antalya Konyaaltı'nda 2'si çocuk 4 kişilik bir aile, benzer yollarla canlarına kıymıştı. Üçüncü olayda ise bugün İstanbul Bakırköy'de 1'i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Son olayda ise Antalya'da eski CHP Gençlik Kolları Başkanı siyanürle intihar etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Çetin Erenler Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

kocaelilililililili:

Aman çocuğumuz mühendis olsun, aman doktor olsun aman başarılı olup çok para kazansın diye yetiştirmek yerine çocuklarınızı başkalarına saygılı olmayı, kadınlara karşı şiddet uygulamamayı, kimseyi dolandırmamasını, sözünde durmayı, sorunlarla mücadele etmeyi öğretirsek zaten mesele çözülür. İnsan yetiştirmeyi unuttuk. Tek derdimiz zenginlik olmuş. Adam intihar etmiş, çocuğunun ilk aklına gelen fakirlik yoksulluk, neden çünkü hayattaki tek amacımız para, öleni Allah affetsin, üzülüyor insan

57
4
yanıtYanıtla
tekirdağlılılılılılı:

valla helal olsun harika bir yorum alkışlıyorum sizi

yanıt3
yanıt0
YAŞLI KURT:

NORMALLEŞTI ARTIK, HIC UZULMUYOM YAV HEHHE

2
34
yanıtYanıtla
YASLI KURDU DİKEN ADAM:

BOŞ YAPMA

yanıt0
yanıt0
ASLI:

21 yaşında bioğlum var, şu an üniversite okuyor 19 dönem PÖH de yedekte kaldı, geçen ay jandarma sahil güvenlik alımlarında sınavlara girdi yazılı sözlü spor mülakatını başarıyla geçti sağlıkdan geçri SADECE GÖZDEN LAZERle amaliyat olduğu için ki görmesimde hiçbir sorun olmadığı halde, gözden elendi, ititraz etti başvurusu kabul edildi hakem bir hastaneden tekrar gözden muayne oldu sonuç temiz yani sorun yok, buna rağmen elenmesi dr işguzarlığı yani. GENÇLERİ İŞSİZ BIRKAMAYIN, GELECEK KAYGISI

26
1
yanıtYanıtla
muhengenc:

lazer tedavisi ileride göz kuruluğu ve kornea incelmesi gibi sorunlara sebep olabiliyor

yanıt0
yanıt0
işsizlik:

allah rahmet eylesin.. buyuk bir ihtimalle gelecek kaygisi oldugu icin intihar etti .. kimya mezunlarin atamasi yok denecek kadar az yilda 6 yada 7 kisi . issizlik gelecek kaygisi zor.. bazen banada geliyorlar.. o kadar okul okudum issiz mezun olarak evdekilerin eline bakiyorum .. cay evinde icecek cay parasi yok cebimde yas 27.. allah rahmet eylesinn

20
4
yanıtYanıtla
iradesizlik:

pes ederek ve ölerekmi çözülecek ?savaşarak ölmeyi tercih ederdim.

yanıt7
yanıt3
Abin:

Kardeşim o bölümü okurken aklın neredeydi. Hiç mi araştırmadın da mezun olunca 6 kişi aldıklarını öğrendin? Her mezun olanı devlet memur yapmak zorunda mı? Çalışabileceğin binlerce işyeri var ama ben memur olacam diyosan olmaz o iş diyim ben sana.

yanıt9
yanıt21
Levent:

Ticaret yapın . Rızıkın %90 nı ticarettedir. Korkmayın Allah büyük. Mezun olduktan sonra illaki o işi yapmak zorunda değilsiniz. İlkokul mezunları bile ticarette ne işler yapıyor. Onuda yapamıyor sanız Avrupa ya gidin bizim tarafta giden çok şimdi hepsi sadece tatil için geliyor ülkeye

yanıt7
yanıt21
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title