Haberler

Kilo aldığı söylenen Aleyna Tilki, sarı bikinili paylaşımıyla eleştirilere cevap verdi

Güncelleme:

Yaz aylarının başında bikinili görüntülenen ancak kilo aldığı için eleştirilen Aleyna Tilki, havuz başında çektirdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı ilginç paylaşımlarla da kendisinden söz ettiren Tilki, bundan birkaç hafta önce gazetelere yansıyan bikinili kareleriyle olay yaratmıştı.

BİKİNİLİ PAYLAŞIMIYLA KİLO ELEŞTİRİLERİNE CEVAP VERDİ

Kilolu olduğu yönünde eleştiriler alan Tilki, Instagram hesabından havuz başında çekilmiş bikinili karelerini paylaştı. Tilki, yaptığı son paylaşımlarda sarı bikinisi ile kilo aldığı haberlerine bu şekilde cevap verdi.

Kilo aldığı söylenen Aleyna Tilki, sarı bikinili paylaşımıyla eleştirilere cevap verdi

"MİNİK CİVCİV"

"Fazla kilolusun" eleştirilerinden başı ağrıyan genç şarkıcının detoksa başladığı öğrenildi. Takipçileri sarı bikinisiyle yaptığı paylaşımında Tilki için "Minik Civciv" benzetmesi yaptı.

Kilo aldığı söylenen Aleyna Tilki, sarı bikinili paylaşımıyla eleştirilere cevap verdi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (109)

Sadece Türkiye:

Bu koyun bakışlı kıza üzülüyorum.

79
96
yanıtYanıtla
Yarcan:

Bence sen ona değilde kendine üzül.18 yaşında sen ne yapıyordun,o şu an neler neler yapıyor.

yanıt0
yanıt0
Türkiş:

:))))))))))))))))))))))))) Allah seni

yanıt3
yanıt0
Yazdım:

Bu kıza güzel değil diyenler erişemedikleri ve kıslandıkları için diyordur. Bir bayan fiziği daha ne kadar güzel olabilirki. Kusursuz bence

19
56
yanıtYanıtla
ASLI:

ÇOK GÜZELSİN BEBEĞİM ARAP HAYRANI GERİCİ YOBAZLAR ÇATLASIN.

7
45
yanıtYanıtla
fırat:

Aslı bu Araplarla ne alıp veremediğin var ? anlamadım . Onun güzelliği kendine olsa ne olur olmazsa ne olur ki ?

yanıt6
yanıt0
Ateş eden:

Beyinsiz aslı yobaz derken İslamiyeti mi diyorsun. Ölünce görürsün ileriyi geriyi

yanıt3
yanıt0
Arap cemal:

Aslı ne çekti bu Araplar senden biz sana ne yaptık

yanıt1
yanıt4
tuncay:

orasini burasinin acip gezmek medeniyetmi hanim efendi asiri batili olmayin bunlar gibileri annelerini eline bir su bile vermez yoksa sizdemi vermediniz

yanıt11
yanıt6
Deniz:

Çok sıktı buda ya

34
2
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title