Haberler

DJ Kerimcan Durmaz, Evine Altın Kaplama Mobilya Aldı

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz, Erdek'te bulunan yazlığına ve Beykoz'daki villasına 250 bin lira değerinde 24 ayar altın kaplama mobilya aldı.

Teknolojik gelişmelerin yaşamımızın bir parçası olduğu bir süreçte mobilya sektörü de bu değişimin bir parçası. 24 ayar altın kaplamalı ve kapakları sesle açılan mobilya ürünleri ise ünlülerin gözdesi durumunda. Son olarak da sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz evine 250 bin TL değerine altın kaplama mobilya aldı.

ALTIN MOBİLYALAR ÜNLÜLERİN GÖZDESİ OLDU

Son yıllarda atağa kalkan, yurt dışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü teknolojik uygulamaları ve tasarımlarıyla öne çıkıyor. Yerli ve yabancı çok sayıda ünlü isim özellikle teknolojik ve konfor anlamında kolaylık sağlayan mobilyalar ünlü isimler gözdesi oldu.

DJ Kerimcan Durmaz, Evine Altın Kaplama Mobilya Aldı

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ ZİYARET ETTİ

Firmanın mağazasını ziyaret eden sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Erdek'teki yazlığına ve İstanbul'daki villasına 250 bin TL değerinde altın kaplama mobilya aldı.

DJ Kerimcan Durmaz, Evine Altın Kaplama Mobilya Aldı

"EVİMİN DEKORASYONUNU YAPTIRACAĞIM"

Mobilyaları nişanlısı Gökhan Cira ile birlikte seçen Selin Ciğerci şunları ifade etti: "Bu yaz evleniyoruz. Evimin tüm dekorasyonunu buradan yaptırıyorum. Art Dekor seçimler yaptık. Kerimcan'la da burada karşılaştık" dedi.

HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Yurtiçi ve yurt dışında çok sayıda ünlüye özel üretim yapan E&G Mobilyanın mimarlardan Hulya Kılıç, "Ünlüler, iş insanları, sanatçılar bizi tercih ediyorlar. 'Açıl çekmece açıl', 'Açıl kapak Açıl'' şeklinde Türkçe verilen komutlarla açılan ve sizi dinleyen mobilyalar hayatı kolaylaştırıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Kerimcan Durmaz Murat Erat Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (104)

selim:

ben, bu gibi vasıfsız kişileri el üstü tutan Türk halkının beynine tüküreyim.

49
1
yanıtYanıtla
HKE:

VARSA BEYİN BULDA TÜKÜR

yanıt10
yanıt0
AD:

AYNEN

yanıt6
yanıt0
halk:

Türk halkına hakaret etmek için çok güzel fırsat bulmuşsun. her fırsatta sövün, artık hangi halka mensup olup hain hain aramızda yaşıyorsanız. bu halk toprak gibidir, içine her bok girer ama kendi temizdir kirlenmez.

yanıt0
yanıt0
yok artık ..:

bizim ülkemizde bunu seviyor işte ibneleri önce meşhur sonra zengin ediyoruz . . . bide bu insanları dinlemeye görmeye gidiyolar . . çok ilginç bi hal almışız . . . ölsün bütün ibneler . .

24
3
yanıtYanıtla
Tiner:

Bunu fenomen yapan peşinden koşan bütün gerizekalıların Allah Belasını versin

22
1
yanıtYanıtla
şirine:

bu adammı kadınmı oda belli değil ya

22
1
yanıtYanıtla
HEE:

EYYYY MALİYE BAKANI BU ZIRTOYA PARAYI NERDEN BULUYON DİYE SORDUNMU

21
1
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Maliye ancak isciden, memurdan vergi alir bunun gibilerde vergi vermez har vurup harman savurur. Hadise gibilerde Turkiyede kazanir Belcikada vergi verir eger veriyorsa. Nerde kazaniyorsan orada vergi verilmeli. Uyu maliye uyu.

yanıt3
yanıt1
ALENA:

ONA SORMAZ HELE BİZ BULALIM O PARAYI DİKİLİR KAPIMIZA

yanıt2
yanıt0
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title