Haberler

Kerç Boğazı'ndaki Gemi Yangınında Ölen Gencin, Stajdaki Son Seferi Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kerç Boğazı'ndaki gemi yangınında hayatını kaybeden stajyer öğrenci Sinan Karabulut ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Karabulut'un son stajı olduğu ve 10 gün sonra döneceği öğrenildi.

Karadeniz'deki Kerç Boğazı'nda iki gemide çıkan yangında ölen stajyer gemici Sinan Karabulut'un (22) baba ocağı Yalova'da yas var. Karabulut'un son stajı olduğu ve 10 gün sonra döneceği öğrenildi.

"GEÇEN AY GÖRÜŞTÜK 'BİR HAFTA SONRA DÖNECEĞİM' DEDİ"

Kerç Boğazı'nda önceki gün Tanzanya bayraklı 'Maestro' ve 'Candy' adlı gemiler arasındaki yakıt transferi sırasında çıkan yangında ölen 4 Türk mürettebattan Sinan Karabulut'un Yalova'daki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor. Karabulut'un Kadıköy beldesinde bulunan baba ocağına gelen akrabaları ve komşuları taziyede bulundu. Sinan Karabulut'un babası Orhan Karabulut, "Geçen ay görüşmüştük. Çanakkale'deydi, yükleme alanında. 'Baba iyiyim' dedi, 'bir hafta sonra döneceğim' dedi. Nasip işte. Cenab-ı Allah'ın takdiri" dedi.

"BİTİRİNCE GELECEKTİ"

Sinan Karabulut'un dayısı Can Özdemir ise "Sinan 22 yaşında, makine dairesinde stajyer olarak çalışıyordu. Bu son stajıydı. 10 gün sonra bitecekti. Son seferiydi. Bunu bitirince gelecekti. Olmadı, nasip değilmiş. Cenab-ı Allah nasip etmedi. Cumartesi annesiyle görüşüyorlar. Ondan sonra bir daha haber alınamadı. Konuşulamadı. Çünkü ulaşım zordu. Cumartesi en son haber aldık. Ölüm haberi dün geldi ama kesin değildi. Sonradan bir liste çıktı ortaya. Listede öldüğü belli oluyordu. Biz hala emin olamadığımız için bir ümittir diye, bugün konsoloslukla görüştük. Konsolosluk bilgiyi verdi. Şirket yetkilisi aradı, boğulmadan, atlamadan dolayı donma sebebiyle öldüğü belirlendi. 4 Türk vatandaşının öldüğü, onların da şu anda Kırım'da kaldığı söylendi. Diyaloglar orada devam ediyor. Cenazeler ne zaman buraya gelir, artık buna devletimiz karar verecek. Bizimle alakalı bir şey yok, biz bekliyoruz sadece" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title