Haberler

Keçiörenli Miniklerden Yıl Sonu Gösterisi

Keçiören Belediyesi’ne bağlı Tepebaşı Neşeli Minikler Kreşi, adına yakışır bir yıl sonu gösterisi düzenledi.

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Tepebaşı Neşeli Minikler Kreşi, adına yakışır bir yıl sonu gösterisi düzenledi.

Necip Fazıl Sahnesi'nde gerçekleştirilen yıl sonu programında, yaşları 3 ile 5 arasında değişen küçük çocuklar sahne aldı. Gösteriyi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak da veliler ile birlikte izledi. Okudukları sure ve hadisler, söyledikleri şarkılar ve yaptıkları halk oyunları gösterisiyle büyük alkış alan minikler, Artvin yöresi halk oyunları gösterisinin ardından Türk bayrağı açtılar. İstanbul'un fethini konu alan "Fetih ve Fatih" adlı oyunda gemilerin karadan yürütülmesini canlandıran minikler, ayrıca semazen gösterisi ve patlıcan rontunu da başarıyla gerçekleştirerek velilerini gururlandırdılar. Programın sonunda miniklere karnelerini Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak verirken, toplu hatıra fotoğrafı da çekildi.

Çocukların çok başarılı bir gösteriye imza attıklarını söyleyen Mustafa Ak, "Minik yavrularımızın büyük emekler vererek hazırladıkları yıl sonu gösterisini çok beğendim. Çocuklarımıza ve onları bu gösteriye hazırlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Hatice Ak Tepebaşı Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title