Haberler

Kazan Belediye Başkanı Kazan Belediyespor Bocce'yi Ödüllendirdi

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Türkiye Bocce Birinci Ligi Terfi Maçlarına Katılarak Başarılı Olan ve Birinci Lig'de Mücadele Etme Hakkı Elde Eden Kazan Belediyespor Bocce Takımı Sporcularını Kabul Ederek Ödüllendirdi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Türkiye Bocce Birinci Ligi terfi maçlarına katılarak başarılı olan ve Birinci Lig'de mücadele etme hakkı elde eden Kazan Belediyespor Bocce takımı sporcularını kabul ederek ödüllendirdi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, sporcuları elde ettikleri sonuçtan ötürü kutlayarak, sporcuları 4'er Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Ertürk, amatör spora her türlü desteği sağladıklarını ve başarı getiren sporcuları ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Ertürk, "Sadece altyapı yatırımlarına imza atmakla yetinmek istemiyoruz. Amacımız, sosyal sorumluluk projelerine imza atmak, Kazanlılar'a alternatif eğlence ve dinlence olanakları sunmak ve gençlerimizi amatör sporlara yönlendirmektir" dedi.

Törene katılan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkan Vekili Mutlu Türkmen ise, Kazan'ın Anadolu'da kısa sürede yaygınlaşmasını umdukları bu oyuna beşik olması umudunu dile getirdi. Kazan Belediyesi'nin TBBDF'nin her 3 branşında da faal olduğunu belirten Türkmen, "Kazan, federasyonumuz çatısı altında toplanmış olan her 3 branşımızda faaliyet gösteren Türkiye genelindeki ender kulüplerden bir tanesi. Bu sebeple de sayın Ertürk'e özel bir teşekkür borçluyuz" ifadelerini kaydetti.

(KÇ-İY-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title