Haberler

Kayyumun Hizmetleri Hani'de Ak Partinin Kazanmasını Sağladı

AK Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanı seçilen İbrahim Lale, mazbatasını aldıktan sonra göreve başladı.

Ak Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanı seçilen İbrahim Lale, mazbatasını aldıktan sonra göreve başladı. Kayyumdan sonra yönetimi devralan Lale'yi AK Parti yöneticileri ve vatandaşlar ziyaret etti.

Yerel seçimlerde en yakın rakibi HDP'li adaya yüzde 10 oy fark atarak başkan seçilen Lale, mazbatasını aldıktan sonra göreve başladı. Kayyumun yaptığı yatırımların ardından HDP'den AK Parti'ye geçen belediye başkanlığını kazanan İbrahim Lale, seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak yeni görevine başladı. Görevinin ilk gününde Lale'yi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve AK Parti teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanlığı makamında açıklamalarda bulunan Lale, bu başarıyı, AK Parti teşkilatı ve bütün Hani ilçesinin ileri gelenleriyle birlikte halkın gönüllerine girerek elde ettiklerini dile getirdi. Lale, "Biz zaten milletin hizmetkarları olarak bugüne kadar çalıştık, yerel yönetimler zaten hizmet kapısıdır, bir hizmetkarlık görevidir, bunu daha önceki görevlerimde de yaptığım için biliyordum. Zor bir seçim geçirdik, bölge coğrafyasına kırsal kesimin olması ve bu kırsal kesimde iki ilçenin arasında aynı HDP'nin anlayışıyla idare edilen ilçeler olması zor olduğunu biliyorduk. Yıllardır burada gönüllerin kırıldığı yerde hizmeti getirseniz de o hizmet insanların gönlüne girmez. Yıllardır buralardayım burada gördüğüm şey terörden çok büyük darbe alan, bölgemiz özellikle Hani ilçemiz ilgisiz kalmış. Biz ilk etapta halkımızın kırılan gönüllerine dostlarımızla girdik, biz bu seçimi hiçbir hizmetle değil 50 yıldan buyana ilk defa burada bir araya gelmeyerek siyaset yapan herkesi birlik ederek elde ettik. ya Allah dedik kapı kapı gezdik, insanların gönlüne girdik ve o gönül sıcaklığıyla bu seçimi aldık. Bu süreç bölgemiz için, Diyarbakır için hayırlı olur" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ise İbrahim Lale'nin daha önce belediye başkanılığı geçmişi olduğundan dolayı tecrübeli olduğunu ve Hani halkına en iyi şekilde hizmet edeceği inancında olduğunu belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Lale Diyarbakır AK Parti Hani Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title