Haberler

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Akay Gemerek'te

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Gemerek’te her ay düzenlenen istişare toplantısına katılarak ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Gemerek'te her ay düzenlenen istişare toplantısına katılarak ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç,"7'incisini düzenlediğimiz istişare toplantımızda yapılması planlanan yatırımları konuşuyoruz. İlçemizin kanayan yarası olan su sorunumuz var. Bu sorunumuz 40 yıldan daha fazla süregelen bir sorundur. Başkanımızın gerekli çalışmaları yaptığını biliyoruz. İnşallah bu kangren olmuş meseleden kurtulacağız. Sayın Habip Soluk'un ilçemize geldiğinde verdiği söz üzerine ilçemize yapılacak olan YURTKUR yurdu yatırımı için çalışmalar sürüyor. Doğalgazın 2017 yılı için şirket yatırım programına alındığını müjdelemek isterim. SGK konusunda çalışmalar tamamlandığında Şarkışla'ya veya Sivas'a gitmenize gerek kalmadan ilçemizde işlerini halledebileceksiniz. Yeni devlet hastanesi için şu an çalışmalar yine devam ediyor. İnşallah 25-30 yataklı modern bir hastanemiz olacak. İftar programında başkanımızın bize bir yatırım sözü vardı" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Bildiğiniz üzere ilçe istişare toplantılarını her ayın son cuması yapmaktayız. Bu toplantımız biraz daha önem kazandı. Çok kıymetli başkanımız ve yöneticilerimiz toplantımıza şeref verdi. Katılımlarından dolayı ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu toplantılar ilçemizde yapılacak çalışmalar ve yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tabii bizler belediye olarak yapılacak yatırımların varsa imarla ilgili sıkıntılarını çözmek, altyapı hizmetlerini sunmak ve bu vesileyle ilçemizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak vazifemiz ve önceliğimizdir. Bizler belediye olarak 2017-2018 altyapı çalışmaları için gerekli girişimlerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte de içme suyu olsun, kanalizasyon olsun, depolarımız olsun, doğalgazımız olsun, isale hattımız olsun, Allah'ın izniyle böyle bir çalışma gerçekleşecek" diye konuştu.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, "Gemerek bizim için gerçekten büyük bir öneme sahip. ve yatırımı en hak eden ilçelerin başlarında gelir. Sizlere geldiğimde bir söz vermiştim. ve ilk defa yatırımı siz belirleyin biz yapalım demiştim. Fabrikamız eski borçlarından kurtulmuş ve yatırım aşamasında önemli adımlar atmıştır. Kaymakam bey bana hemen yarın yatırım başlasın istesin dedi. Bende diyorum ki yer sorunu hemen çözün yarın başlayalım. Gemerek çiftçimizin yoğun bir şekilde üretim yaptığı ve şirketimize katkı sağlayan bir bölge ve bunun karşılığını almalı. Yaklaşık bin kişi bir yıl içerisinde Gemerek'ten göç etmiş. Bunu duyduğumda çok ürperdim. Bu çok büyük bir göç. Bunun önüne geçilmesi lazım. Biz çiftçilerimize ne kadar katkı sağlayabilirsek, istihdam sağlayabilirsek, size ne kadar kazandırabilirsek o kadar mutlu oluruz. Çünkü bu bizim sorumluluğumuzdur. Ayağımıza bir atalım sonra yem fabrikası olur, süt işleme tesisi olur. Yeter ki altyapıyı oluşturalım" ifadelerini kullandı.

(UY-AÖ-Y) - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akay Habip Soluk Kayseri Gemerek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title