Haberler

Kayseri Erciyesspor, Royson Drenthe ile Anlaştı

Güncelleme:

Kayseri Erciyesspor, bir dönem Real Madrid'de de forma giyen Royston Drenthe'yle 2.5 yıllık anlaştı.

Spor Toto Süper Lig ara transfer döneminde Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor flaş bir transfer hamlesi yaptı.

AMKSpor'un haberine göre, Galatasaraylı Wesley Sneijder'in de bir dönem Real Madrid'den takım arkadaşı olan Royston Drenthe ile anlaştı. 2.5 yıllık imzayı takımın Antalya kampında atan ve daha önce Real Madrid forması da giyen yıldız kanat oyuncusunun transferini Kayseri Erciyesspor yurt dışı sportif koordinatörü Serdar Dağlı gerçekleştirdi.

DRENTE KİMDİR?

Sırasıyla Neptunus, Feyenoord, SBV Excelsior takımlarının alt yapılarında oynadıktan sonra Feyenoord'da profesyonel oldu.

2005-2006 sezonunda Feyenoord forması ile Hollanda Eredivisie liginde forma giymeye başladı. Feyenoord forması ile ligde 29 maçta forma giydi. 2007-2008 sezonunda Hollanda'lı futbolcu Wesley Sneijder ile birlikte Real Madrid'e imza attı. 2007 yılından itibaren Real Madrid'in sözleşmeli futbolcusu olan Drenthe, iki kez kiralık olarak gönderildi.

25 Ağustos 2012 tarihinde adı Türkiye Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anılmaya başlandı. Fakat bu transfer geçekleşmedi. Real Madrid'le olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Rusya'nın Alania Vladikavkaz takımıyla sözleşme imzaladı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

2006-2008 yılları arasında Hollanda U-21 formasını 21 kere giymiş 5 gol kaydetti. Hollanda Milli takımı ile 2008 Yaz Olimpiyatları'na katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

kayseri erciyesspor royston drenthe Real Madrid feyenoord Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (10)

micomobilWeb@haberler.com:

Saten avrupada birseye yaramadilarmi son durak turkiye

15
49
yanıtYanıtla
hayadr:

hos geldin

10
2
yanıtYanıtla
mahrumlarmobilWeb@haberler.com:

Kayseri şampiyon olacak insallah

2
8
yanıtYanıtla
fbı:

avrupada kulüp bulamıyanlar soluğu burda alıyo, hurdalıkmı burası.

9
0
yanıtYanıtla
mahrumlarmobilWeb@haberler.com:

Kayseri şampiyon olacak insallah

4
4
yanıtYanıtla
kapali kaleMobil-ANDROID:

seneye ptt de oynar artık

5
2
yanıtYanıtla
ASŞAN TEPE:

Hayırlı olsun

3
0
yanıtYanıtla
Karaaslan Mobil-ANDROID:

hadi bakalim erciyesim goster kendini.ikinci yari bi atak bekliyorum sizden.seneyede iki takimla super ligdeyiz insallah.

3
0
yanıtYanıtla
BilkentMobil-IOS:

Sol kanatta iyi isler yapar iyi oyuncu

1
0
yanıtYanıtla
MuradMobil-IOS:

Amaaannn Hasaaannnnn Demiş Karısı....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title