Haberler

Kaynar suyun içine düştü, ertesi gün kahvaltı masasında fenalaştı

Güncelleme:

Annesinin bulaşık yıkamak için kaynattığı sıcak su leğenine düşen 2,5 yaşındaki kız çocuğu, ertesi gün fenalaşarak hayatını kaybetti.

Zonguldak Alaplı ilçesinde annesinin bulaşık yıkamak için kaynattığı sıcak su leğenine düşen 2,5 yaşındaki Merve Demirer hayatını kaybetti.

ANNESİ HAREKETLERİNİ NORMAL GÖRDÜ, BAKIMINI YAPTI

Edinilen bilgilere göre, Zonguldak Alaplı İlçesi Yeşilyurt köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulaşık yıkamak için odun sobası üzerinde ısıttığı sıcak suyu yere indiren Anne Gönül Uçar (36), kısa süreliğine mutfağa gitti. Bu sırada oda içerisinde bulunan 2,5 yaşındaki Merve Demirer dengesini kaybedip sıcak su dolu su leğenin içine düştü. Annesi oturma odasına geldiğinde Merve'nin leğenin içinde oturduğunu gördü. Annesi Merve'yi leğenin içinden aldıktan sonra çocuğun davranışlarını normal görünce elbiselerini değiştirdikten sonra bakımını yaptı.

KAHVALTIDA FENALAŞTI

Ertesi gün kahvaltıya kalkan anne ve baba küçük Merve'nin kahvaltıda fenalaştığını gördü. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan talihsiz bebek, Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan Ereğli Devlet Hastanesine sevk edilen Merve Demirer yapılan müdahalenin ardından İstanbul'a sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden küçük kız; geçen yılbaşı akşamı köyünde toprağa verildi. Babası Halil Demirer yaptığı açıklamada ise, "Böyle bir acı hiç bir ailenin başına gelmesin, Allah kimseye evlat acısı vermesin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Alaplı Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (39)

tcm:

sen kaynar suyu çocuğun yanında bırak git, gelince suya düşmüş gör hiçbirşey yapma sadece üzerini değiştir, yanmış çocuk ertesi güne kadar nasıl ağlamadan sızlamadan durabilir. ertesi güne kadar kimseye birşey deme!! sizce bu normalmi? bunun altında başka birşey var bukadar saf olmayın. biraz akıl ve vicdan!

59
1
yanıtYanıtla
ADA:

Allah hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın

19
3
yanıtYanıtla
m:

aminn

yanıt9
yanıt1
Erol Mehmet Yıldız:

Bu yoruma eksi veren salaklar Allah belanızı versin.

yanıt2
yanıt1
afyonlu:

Annesi bakımını yaptı her şey normalmiş gibi devam etti ne demek ya. . . Nasıl hastaneye götürüp kontrollerini yaptırmaz şaka gibi !!! HER DOĞURANA ANNE DEMİYORUZ. BİLESİNİZ!!!

15
0
yanıtYanıtla
1:

NEDEN O ANDA HASTANEYE GOTURMEDI AMBULANS NEDEN CAGIRMADI CPCUGU RESMEN CAHILLIK VE CEHALET OLDURMUS BUNLAR YARGILANMALI KEMI KUMU YOK ANNE VE BABANIN KURBANI

14
0
yanıtYanıtla
46:

Allah sabırlar versin cok uzuldum sanıyeler içinde cocuklar her seyı kurcalıyor yanlız bırakmayın 1 saniye gozunuz den ayırmayın

10
2
yanıtYanıtla
FANİ:

Çok fena oldum içim eridi resmen.Tedbirsizliğin bu kadarina pes dogrusu2.5 yasindaki bebek nasil tek birakilir.Allah hicbir ana babaya bu aciyi yaşatmasin.

11
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Ben okumaya dayanamiyorum bu haberleri Allah ailesine sabirlar versin.Kimse yasamasin evlat acisini.Cocuklar hep mutlu saglikli olsunlar.Cocuklar hep gülüp oynasinlar.

10
1
yanıtYanıtla
brs:

bu kadın cinayetten yargılanmalı

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title