Haberler

Kaymakam Turan Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

Gaziantep'in Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, mahalle gezileri kapsamında Vatan Mahallesi'ni ziyaret etti.

Gaziantep'in Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, mahalle gezileri kapsamında Vatan Mahallesi'ni ziyaret etti.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, beraberindeki heyetle birlikte Vatan Mahallesi'ne geldi. Hz. Yakup Camii'nde incelemelerde bulunan Kaymakam Turan, cami imamından caminin yapımı hakkında bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Fahrettin Polat'tan da mahalle hakkında bilgiler alan Kaymakam Turan, kaymakamlık olarak Şahinbey'deki bütün mahalleleri gezdiklerini belirterek, "Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Sağlık Müdürümüz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz, Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları ve diğer Toplum Destekli Polislik hizmetinde görev alan değerli arkadaşlarımız bize nezaret ediyor. Amacımız sevgili vatandaşlarımızı yerlerinde, yuvalarında, caddesinde, sokağında, evinde barkında ziyaret etmek, hal ve hatırlarını sormak. Bugün de Vatan Mahallesi ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Allah'a hamd olsun yeni yılı güzel bir şekilde başladık. Allah geleceğimizi güzel etsin inşallah. Bizi güldüren idareciler olarak nasip eylesin. Tabi bu ziyaretlerimizde değerli büyüklerimizin sevgi ve selamlarını mutlaka ifade ediyoruz. Valimiz Erdal Ata'nın sevgi ve selamlarını iletiyoruz. Sayın Bakanımız Fatma Şahin'e şükranlarımızı arz ediyoruz. Mahallemize gelir gelmez arkamızda bulunan Hz. Yakup Camii'ni ziyaret ettik. Camimizin gayet temiz ve bakımlı olduğunu gördük. Cami denetim defterini imzaladık. Camimiz vakti zamanında dernek marifetiyle yapılmış. Oldukça güzel bir camimiz. İki tane minaremizin olduğunu ve minarelerimiz konusunda Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun ve Şahinbey Belediyesi'nin hizmet ve desteğini esirgemediğini gördük. Mahallemizin bir elektrik sorunu varmış. Onu da TEDAŞ Müdürümüz ile irtibata geçerek sorunun giderilmesine çalışacağız. Bunun dışında Vatan Mahallemizde herhangi bir sorun bulunmuyor Allah'a şükür. Biz Şahinbey Kaymakamlığı olarak bütün mahallelerimize elimizden geldiğince yardımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Mahalle esnaflarını tek tek ziyaret eden Kaymakam Turan, esnafların sıkıntılarını dinledi. Turan, çocuklara da oyuncak dağıtarak, Şahinbey ve Karayılan'ın hayatını anlatan kitap hediye etti. Kaymakam Turan, mahallelilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Turan Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title