Haberler

Günlerdir aranıyordu! Yabani hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulundu

Güncelleme:

Bursa'da 15 gün önce kaybolan alzheimer hastası, yabani hayvanlar tarafından parçalanmış halde dere yatağında ölü bulundu.

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, 15 gün önce kaybolan alzheimer hastası Remzi Çitil (78), yabani hayvanlar tarafından parçalanmış halde dere yatağında ölü bulundu.

Sarıpınar Mahallesi'nde oturan alzheimer hastası Remzi Çitil, geçtiğimiz 13 Temmuz'da evden çıktı. Çitil'den bir daha haber alamayan yakınları durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgede, jandarma ve Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT ve ANDA ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

ÇOBAN, DERE YATAĞINDA BULDU

1 hafta boyunca devam eden arama çalışmalarında Çitil'in izine rastlanılamadı. Yaşlı adam, dün akşam saatlerinden çoban Mehmet Baydar tarafından dere yatağında parçalanmış halde ölü bulundu. İhbarla olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemede yaşlı adamın yabani hayvanlar tarafından parçalandığı belirlendi.

Remzi Çitil'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıpınar İnegöl 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (40)

Hazeyn:

Pusuya yatmış aslan fotoğrafı ne alaka ya. Sanırsın Masai Mara Ulusal Parkında geçmiş olay. .

69
1
yanıtYanıtla
Masai Guard:

Sabah sabah guldurdurdun:)))))Sagolasin

yanıt6
yanıt2
HAZENNNNNNN:

ÇOK KOMİK SENCE HE. SIĞIR İNSAN HAYATINI KAYBETMİŞ. DALGA GEÇİYORSUN. . .

yanıt4
yanıt6
Hüseyin Cengiz:

Hazen, adam dalga geçmiyor. Haberciliğin suyunun çıkartıldığını vurguluyor. Ayrıca neden hakaret ediyorsun. Sığırlarla ilgili kötü anıların mı var?

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

aslan resmi ne alaka

33
2
yanıtYanıtla
000000000000000000:

NEYE BENZİYOR SENCE. . PORSUK YA O HAYVAN BAKSANA SALAK

yanıt0
yanıt0
Brütüs:

Başlığa müthiş resim. Alkışlıyorum. Sanki Türkiye ormanlarında Aslan yaşıyor.

34
0
yanıtYanıtla
NatGeo:

Bursa''da aslan var da biz mi bilmiyoruz?

30
0
yanıtYanıtla
Kovboy:

aslan mı parçalamış, bir baktım aslan 5 metre boyunda, çektim bursa çakısını tak tak tak. .

27
0
yanıtYanıtla
SALLA:

ne kadar amatör bi resim ve başlık bu kadar mı profesyonelsiniz. Aslan nedir yaa :))))))))))))))))))))))))))

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title