Haberler

Kayıp olarak aranan yaşlı adam, sulama kanalında ölü bulundu

Güncelleme:

Samsun'da uzun süredir kendisinden haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu yaşlı adamın cansız bedeni, sulama kanalında bulundu.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, ailesinin kayıp başvurusu üzerine arama çalışması başlatılan Yaşar Almaz'ın (72) sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

Umut Mahallesi'ndeki evinden dün sabah çıkıp, bisikletine binerek, uzaklaşan Yaşar Almaz'dan uzun süre haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede arama çalışması başlatılırken, bu sabah jandarmaya, Karamustafalı Mahallesi'ndeki sulama kanalında ceset görüldüğü ihbarı geldi.

BİSİKLETİ İLE SULAMA KANALINA MI DÜŞTÜ?

Kanala giden ekipler, cansız bedenin, Yaşar Almaz'a ait olduğunu tespit etti. Bisikleti ile sulama kanalına düştüğü değerlendirilen Almaz'ın cesedi, otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yaşar Almaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çarşamba Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (5)

Ecmel Avcı:

VE ben inşallah gazetelere geçeceğim. Hiç sevmiyorum KORANAVİRÜSÜ. Neredeyse ağlayacağım.

0
1
yanıtYanıtla
Ecmel yaren avcı:

Ben bu konuda hiç düşünmüyor ve hemen YURDUMDAN KORANA VİRÜSÜN kovulmasını istiyorum. Ve koranavirüsün yüzünden ölenleri kurtucağım ve bütün KORANAVİRÜSLERE hesap soracağım. onun için elimden geldiği kadar ne lazımsa onu yapacağım. Ve kahraman olacağım. Allah rahmet Eylesin.

0
1
yanıtYanıtla
pesimist:

suya virüs bulaşmış mı

1
0
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

PİSLİK

yanıt2
yanıt1
İnsancıl:

Yorum mu yaptığını sanıyorsun?Biraz insan taklidi yapın. ''Allah rahmet eylesin. '' ''Rabbim sevenlerine sabır versin. ''

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title