Haberler

Yabancı uyruklu kadınları katalogla fuhşa zorlayan çeteye yapılan operasyonda 9 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yaptıkları yaptığı fuhuş operasyonuyla ilgili olarak nöbetçi mahkemeye çıkartılan 10 kişiden 9'u tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yaptıkları yaptığı fuhuş operasyonuyla ilgili olarak nöbetçi mahkemeye çıkartılan 10 kişiden 9'u insan ticareti, fuhşa teşvik, fuhşa yer sağlamak iddiasıyla tutuklanırken bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fuhuş çetesinin ağına düşürdüğü ve polis tarafından kurtarılan 21 kadın ise ülkelerine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği fuhuş operasyonunda Rusya Federasyonu ve Moldova vatandaşı kadınları erkeklere katalog üzerinden pazarladıkları iddia edilen 8 kişi yakalandı, fuhşa teşvik edildiği öne sürülen 21 kadın kurtarıldı.

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi, Serik ilçesi ve İstanbul'da sürdürülen operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişinin yanı sıra isimleri belirlenen 3 şüpheli için arama çalışması başlatıldı.

KATALOG DOKÜMANI GÖNDERİYORLARMIŞ

3 ay önce başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda belirli kadın satıcısı şüphelilerin, telefonla kendilerine ulaşan kişilere fuhşa teşvik ettikleri yabancı uyruklu kadınların fotoğraflarını içeren katalog dokümanı gönderdikleri, müşterilerin beğendiği kadınları belli otellere göndererek fuhuş yaptırdıklarını tespit edildi.

Şüphelilerin teknik takibi sonuçları otel kayıtlarıyla eşleştirilerek suçu işledikleri tespit edilen kişilere yönelik Antalya merkezli Kemer ilçesi Göynük Mahallesi, Serik ilçesi ve İstanbul'da eş zamanlı yapılan operasyonda, İ.F., N.H.,Y.A., İ.Ç., K.Ö., M.L. ile yardım yataklık yaptıkları gerekçesiyle B.A. ve İ.L.E. gözaltına alındı. Soruşturma sürecinde aranan kişilerden H.A. ve Rusya vatandaşı A.S. da gözaltına alındı.

BİR KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Toplam 10 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Kemer Adliyesi'ne getirildi. Burada nöbetçi savcı tarafından ifadeleri alınan şüpheliler tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkeme, Hanefi A., İbrahim F., Nihat H., Yılmaz A., İsmail Ç., Kadir Ö.n, Mehmet L., İsmail L. E. ve Alexandr S.'nin tutuklanmasına karar verirken B.A.'yı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500

Yorumlar (8)

ülkücü müslüman:

bu çetenin bayanları gayet iyi hizmet veriyordu, yakalanmaları kötü oldu

6
9
yanıtYanıtla
yazar:

Adın saçma olmuş yazdıklarınla örtüşmüyor yada yobassın

yanıt5
yanıt2
KÎRLÎ KARAKTERLER:

Senin gibi türkücülerin sahte vatanseverlerin mesleği budur zaten. ailenden hizmete katkı sunan bayanlarda varmıydı ? Bunun için üzüldün galiba.

yanıt10
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan gevşek dümenden isimler yazıp algı oluşturmaya çalışma,bu fotodaki kadınlar senden daha delikanlıdır kesin neymiş ülkücü müslümanmış,zavallısın lan harbiden

yanıt3
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Karı satarak ekmek yiyen gevşekler yeryüzünde sizden daha soysuzu yoktur ki heleki birde çocuklarına bu paralardan rızık götürüyolarsa zaten artık söylenecek edilecek hakaretler bile az kalır

3
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Coskun Cakiroglu bende sana söyle bir sey anlatayim bizim dügün adetimiz kredici paracil borca girme faizci ve insan ticaretli bir dügün adet gömüyoruz 60 milyari kizin ailesi kizini gelin olarak damada satiyor ve oglanin aileside oglunu damat olarak geline satiyor ne güzel gelenek kuranda evlilikler hakinda allah sunu söylüyor evliliklerin önünü acin kolaylastirin ve herkese duyurun söylüyor Bizim dügün adetimiz zorlu bir adet oldu icin evlenme caginda olan genclerin sayisi artacak aile kavrami bitecek zinalar basini almis gidiyor 2018 2019 istatistik durumu gördünüz mü evlenenlerin sayisi azaldi bosananlarin sayisi artti allah ne diyor faize bulasanlari mezardan seytan carpmis gibi mezardan cikartirim demis

yanıt2
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

şimdi bu kanı bozuk kansızları içerde yan gelip yatırıp beslemek. . he. . bunları yağlı kazığa geçirip suratlarına tüküreceksin sonra da yakacaksın canlı iken. ibreti alem için

2
0
yanıtYanıtla
Semseddin:

Nie ulkuculer o isi yapmiyormu da yazar nikli arladas garipsemissin...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title