Haberler

Karşıyaka'da Coşkulu Açılış

Karşıyaka Belediyesinin Şemikler'de yapımını tamamladığı 10'uncu mahalle merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Karşıyaka Belediyesinin Şemikler'de yapımını tamamladığı 10'uncu mahalle merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi adı verilen tesis, binlerce vatandaşa ücretsiz sosyal hizmetler sunacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Ali Rıza Bodur, Şemikler ile özdeşleşmiş bir siyaset çınarıdır. Sosyal projelerimizi, vefa duygumuzla beslemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Karşıyaka'ya kazandırdığı yeni yatırımları, topluma hizmet etmiş değerlerin isimleriyle taçlandıran Karşıyaka Belediyesi, Şemikler Mahallesinde inşa edilen yeni mahalle merkezine de CHP 20. ve 22. Dönem İzmir Milletvekili ve eski il başkanlarından Ali Rıza Bodur'un ismini verdi. Karşıyaka'daki 10'uncu mahalle merkezi olan tesis, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi Zehra Akpınar ve Ali Rıza Bodur ile birlikte; CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, geçmiş dönem milletvekilleri Türkan Miçoğulları, Kemal Vatan, Bülent Baratalı, CHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

"Hizmet aşkıyla 5 yıl"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Onurla, gururla ve hizmet aşkıyla geçen bir 5 yıl yaşadık. Bu süreçte 6 seçim, bir darbe girişimi, 2 yıl OHAL yaşadık. Tüm bu zorlukları bahane etmeden yatırım yaptık, hizmet ettik. Hakkında soruşturma açılmayan, kamuyu zarara uğratmayan, belediyesine mülkiye müfettişi girmeyen bir belediye başkanı olarak nöbetimi devredeceğim. Bu tesis, atıl durumdaki bir pazar yeriydi. Biz binlerce insana hizmet edecek bir mahalle merkezine dönüştürdük ve Ali Rıza Bodur'un ismini verdik. Hizmet aşkımızı vefa duygusuyla süsledik. Hayırlı olsun" dedi.

"En büyük gurur"

Törene katılan Ali Rıza Bodur "İl başkanı seçildim, milletvekili seçildim, onlarca önemli görev aldım ancak bir fani olarak yaşayabileceğim en büyük mutluluğu ve gururu bugün yaşıyorum. Bu onuru bana yaşatan Akpınar'a teşekkür ediyorum. 5 yılda çok güzel işler yaptı. Siyasette bazen yol kazaları olur ama eminim ki uzun yıllar bu topluma hizmet edecek görevler alacaktır" diye konuştu.

"Unutulmayacak yatırımlar"

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel "Hüseyin Mutlu Akpınar çok önemli işlere imza attı, unutulmayacak yatırımlar yaptı ve vefa duygusunu da hep ön planda tuttu. Keşke herkes Sayın Akpınar gibi vefalı olabilse. İnanıyorum ki siyasette çok önemli görevlere gelecektir" dedi. Şemikler Mahalle Muhtarı Mehmet Kasap da Başkan Akpınar'a teşekkür etti.

Atıl pazar yerinden modern tesise

Şemikler Ali Rıza Bodur Mahalle Merkezi Projesi; yıllar önce pazar yeri olarak inşa edilen ancak zaman içinde kullanım dışı bırakılan atıl binada hayata geçirildi. Toplam 550 metrekare kapalı alana sahip olan tesiste, üç ana toplantı ve etkinlik salonu ile idari ofis ve mutfak oluşturuldu. Engelli kullanımına da uygun olarak tasarlanan merkezde, ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursları düzenlenecek. Sağlık, hukuk ve psikoloji gibi alanlarda uzmanların katılımıyla söyleşiler yapılacak, seminerler düzenlenecek. Sosyalleşme, dayanışma ve yardımlaşma ortamları oluşturulacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Mutlu Akpınar Ali Rıza Bodur Karşıyaka Akpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title