Haberler

Karşı şeride geçen otomobil, cip ile çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

Güncelleme:

Antalya'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek ciple çarpıştı. Çarpışma sonrası iki genç hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek ciple çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü üniversite öğrencisi Ulaş Koçak (22) ve araçtaki Sertaç Ermiş (18) hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Güzeloba Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla vakit geçiren Sertaç Ermiş ve üniversite öğrencisi Ulaş Koçak, 07 D 2459 plakalı otomobil ile evlerine gitmek için yola çıktı. İddiaya göre bulvar üzerinde süratli olan Ulaş Koçak yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek, 06 BMH 221 plakalı ciple kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ters dönen otomobile, arkasından gelen 07 DEB 46 plakalı otomobil çarptı. Kazada Koçak ve Ermiş ağır yaralandı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Sertaç Ermiş'e ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücüler yaptı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Karşı şeride geçen otomobil, cip ile çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

ARACIN KAPISINI KESEREK ÇIKARDILAR

İtfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı.İtfaiye ekipleri, savaş alanını andıran kaza alanında, karşı şeride geçen otomobilde sıkışan sürücü Koçak'ı aracın kapısını keserek sıkıştığı yerden çıkardı. Otomobilden çıkarılan Koçak ve ağır yaralı Ermiş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Araçlardan çıkarılan diğer yaralılar ise gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki çeşitli hastanelere götürüldü. Durumu ağır olan Ermiş ve Koçak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza yapan araçlar yoldan çekici yardımıyla kaldırılırken, yola dökülen yakıt ve yağ belediye görevlileri tarafından temizlendi.

Karşı şeride geçen otomobil, cip ile çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

'HERKES ARABASINI DURDURUP YARDIM ETMEYE ÇALIŞTI'

Yaralılara yardım eden sürücü Bahtiyar Muradov, "Yoldan geçerken kazayı gördük. Anında aracımı durdurup geldiğimde yerde bir sürü yaralı yatıyordu. Herkes arabasını durdurup yardım etmeye çalıştı. Biz de araçtan iki yaralıyı çıkarıp çimlere yatırdık. Direksiyonda sıkışan bir arkadaşımız vardı ona yardımcı olmaya çalıştık. İtfaiye çok hızlı şekilde gelip, kapıları keserek yaralıyı çıkardı. Bir panik havası" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

trafik canavarı:

alkol yasaklanmalı

38
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

Evet Dogru! Ben kendim yurt di$inda ya$iyorum, aksam saat 08den sonra sati$ yasagi var. Aslinda sIk sIk Trafik kontrollari olmasi lazim, böyle trafik canavarlarin ehliyetleri komple ellerinden alip, 4 sene ehliyet alamama cezasi cikarip ve 4 sene sonra, yeni ehliyet ba$vurulmasi lazim. Magdem kendini dü$ünmüyorsun hizli araba kullanirken, hangi hakkin var kar$idaki insanin hayatini mahfetmeye? Benim bi sucsuz arkada$im var, ayni kazadan fel$ yatakda yatiyor. Ben daha ne diyim?!

yanıt4
yanıt0
ATİLLA:

Efendimiz içki bütün kötülüklerin anasıdır buyurmuş. Cipte olanlara geçmiş olsun.

31
8
yanıtYanıtla
yeni türkiye:

ya bırak efendiyi falan para lazım para para

yanıt3
yanıt11
mete han:

Atilla kişisi, ciptekilere tabi geçmiş olsunda çocuklar içkili diye nerde yazıyor. Ölenlere Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum. Çocuklar hatalı hız yapmışlar bu çok yanlış ama içki nerede yazıyo. Okumadan yorumlar yorumlar. Sabit fikirli sofiler sizi.

yanıt3
yanıt2
CENGİZHAN:

LAN GERİZEKALI İSMİN ATİLLA EFENDİN NASIL ARAP OLUR .

yanıt1
yanıt11
mimar sinan:

Sürat felakettir takip mesafesine dikkat edelim ayrıca araçta kulaklık olmadan telefonla konuşmayalım yada blutoottan konuşalım. Drift yapmak yada makasa atmak magandaların sonradan görmelerin işidir delikanlı kültürlü genç bunları yapmaz. Allah rahmet eylesin Allah ailelerine sabır versin.

22
0
yanıtYanıtla
Antartikalı:

Facebookta rakıyı öven alkolü öven manyaklar var. Geçen gün bir tiyatroda doktor rolündeki manyak şarap içmeyi tavsiye ediyordu. Böyle kötüler ve şeytanın hizmetkarları oldukça bu milletin başı beladan kurtulmaz.

11
7
yanıtYanıtla
taka tuka:

Faziler 0. 99 oldu diye övünenlerde var faizde haram. ;)

yanıt1
yanıt0
Çanakkale li:

Su testisi su yolunda kırılır, Allah, Aileleri ve yakınlarına sabır versin

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title